Muntatge de fotos de Dilawar Hussain i, de fons, un metge forense recaptant proves d?un crim

SUCCESSOS

Qui és Dilwar, l'assassí de Morata de Tajuña que també ha matat a la presó?

Dilwar Hussain, el pakistanès de 42 anys que va confessar el triple crim de Morata de Tajuña, hauria matat presumptament el seu company de cel·la

Dilawar Hussain, l'assassí confés dels tres germans trobats morts al seu domicili de Morata de Tajuña el gener passat, torna a ser notícia. Aquest home, de 42 anys i nacionalitat pakistanesa, posava fi presumptament a la vida del seu company de cel·la aquest dijous a la matinada.

Havia ingressat el 22 de gener passat a la presó després que es s'entregués a la caserna d'Arganda del Rey. A la presó d'Estremera estava al mòdul 12, on comptava amb un pres ombra. Al marge d'això, la seva vida al centre penitenciari es desenvolupava fins ara amb normalitat.

Però després del que va passar les últimes hores la direcció del centre va optar per traslladar-lo a un règim d'aïllament provisional.

La desconfiança perseguia Dilawar Hussain

Dilawar Hussain era conegut com 'El negre de Morata'. Al poble on residia el consideraven una persona "callada i reservada". Les persones del seu entorn mai no van imaginar que ell estigués darrere de la mort dels seus tres veïns.

Havia regentat durant un temps un locutori a la localitat madrilenya. Des que tanqués les portes l'octubre del 2022 es va dedicar a buscar feina pels bars d'Arganda. En quedar-se sense feina, va començar a "tenir seriosos problemes" van explicar a El Español alguns veïns.

"Tenia diagnosticat un trastorn paranoide i moltes vegades va arribar a dormir al carrer". Pel que sembla, aquesta no és la primera vegada que trepitja un centre penitenciari. Fa tot just uns mesos ja havia estat entre reixes.

La comunitat pakistanesa d'Arganda del Rey, on residia, sempre en va desconfiar. No es relacionava amb els altres i sempre se'l podia veure amb les ulleres de sol posades. Encara que el veien com algú amable, també el titllen de mentider.

Dilawar Hussain va prestar diners a les víctimes

Dilawar Hussain va confessar al seu moment el triple crim dels germans de Morata de Tajuña. Pel que sembla, les víctimes havien contret amb ell un deute de 60.000 euros. Havia insistit a recuperar els seus diners i diverses vegades els havia amenaçat, fins al punt d'arribar a agredir-los.

No obstant això, ningú no comptava que pogués assassinar-los.

➡️ Successos

Més notícies: