Fotomuntatge amb una imatge de fons d'un agent de la Policia Nacional i al capdavant una rodona vermella amb una detenció

SUCCESSOS

Detinguts 3 joves per violació d'una menor de 17 anys

La noia de 17 anys va interposar la denúncia davant la Policia Nacional el mateix dia que van succeir els fets

Tres joves, de nacionalitat colombiana, han estat detinguts després de ser acusats de violar una noia de 17 anys a Écija (Sevilla). Els fets succeïen durant la matinada d'aquest diumenge passat, 31 de març, en una discoteca de La Carlota, una localitat molt propera a Còrdova.

La víctima, menor d'edat, va coincidir a la sala de festa amb els acusats, quan la discoteca ja estava tancant. Va ser llavors que els tres joves es van oferir a portar a casa seva a la jove i a un amic seu, ja que tots dos vivien a Écija. No obstant això, en deixar aquest a casa seva, va ser quan va passar tot, segons ha denunciat la víctima davant la policia.

"Es va adormir" durant el trajecte

La mare i la tia, en declaracions a Canal Sur Televisió, han assegurat que la noia "havia sortit amb una amiga" de festa. Però que, finalment, "es va quedar amb uns amics" a la discoteca, quan la seva amiga ja havia marxat.

A l'hora de tancar la sala, i com que "plovia molt", la menor de 17 anys i el seu acompanyant van decidir pujar al vehicle dels tres acusats, de nacionalitat colombiana, segons ha informat El Español. I, així, poder tornar a Écija, que era a 26 quilòmetres de distància de La Carlota.

Tot i això, després de deixar el seu amic al seu domicili, la noia "es va adormir". "Quan es va despertar, l'estaven violant" entre els tres detinguts, com han assegurat els seus familiars. La família ha assegurat que consideren que la noia va ser "drogada" pels joves abans de cometre l'agressió sexual.

La víctima va denunciar l'agressió

Segons ha avançat El Español i ha confirmat el Tribunal de Justícia d'Andalusia, la detenció va tenir lloc després de la denúncia que va interposar la víctima després de tornar de la discoteca al mateix cotxe que els acusats.

Després de tornar al seu domicili, la menor va trucar immediatament als serveis d'emergència i va ser traslladada a un centre sanitari, on se li va practicar un reconeixement. Tot seguit, va interposar la denúncia dels fets a la Policia Nacional.

Els acusats, que estaven a la presó provisional sense fiança després que ho acordés dimecres passat el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 d'Écija, ja han passat a disposició judicial. El jutge ha ordenat que ingressin a la presó, acusats d'un delicte d'agressió sexual.

➡️ Successos

Més notícies: