Vehicles dels Mossos d'Esquadra a Girona

Carla, la jove de 27 anys assassinada fa unes hores a Girona

El crim va tenir lloc aquest dijous

Nou crim a Catalunya. El cadàver d'una noia de 27 anys va ser trobat aquest dijous, 27 de juliol, en un pis a Girona. Els Mossos d'Esquadra van trobar la noia morta dins un pis del carrer Bilbao de la capital.

Segons informa l'Agència Catalana de Notícies, des del primer moment, la policia catalana va creure que podria tractar-se d'un crim masclista. I, de fet, no es van equivocar. Cap a dos quarts de dotze de la nit, els Mossos van detenir l'exparella de la jove, que hauria confessat ser l'assassí.

La jove hauria mort escanyada

Segons informa el mitjà esmentat anteriorment, el cos es va trobar lligat, per la qual cosa la jove hauria mort escanyada per la seva exparella. Fonts de la investigació han detallat que la parella de joves hauria mantingut una relació curta i, ahir, per causes que encara no es coneixen, l'ex l'hauria matat.

La troballa, segons han informat els Mossos d'Esquadra, va tenir lloc cap a un quart de sis de la tarda. Precisament, quan van rebre l'avís que s'havia descobert un cadàver al número 11 del carrer Bilbao. Fins al lloc dels fets es van desplaçar diverses dotacions policials, així com el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que no va poder fer res per salvar la vida de la noia.

Tot i que l'assassí ha confessat i relatat com es van produir els fets, la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir els fets.

Assassinat pel seu fill a Vilafant

Cal destacar que aquest no és l'únic succés d'aquestes característiques a Girona, el passat 17 de juliol, un jove de 22 anys va matar el seu pare a punyalades, a Vilafant.

El pare, de 50 anys, era l'Iman d'una de les mesquites de Roses. Aquella mateixa nit, alguns testimonis van assegurar que van veure el jove al balcó cridant que volia treure "el diable" de casa. Segons va informar ElCaso, l'agressor, marroquí, tenia antecedents psiquiàtrics i havia estat ingressat anteriorment.

La víctima, l'Iman d'una mesquita de Roses, hauria arribat al domicili poc abans de la mitjanit. A l'habitatge es va produir una discussió entre pare i fill que va acabar amb la vida del progenitor. I és que el jove es va abalançar sobre el seu pare amb un ganivet i un tornavís provocant-li ferides al coll i a l'esquena.