Anden de L1 del metro de Barcelona

SUCCESSOS

Desallotgen l'estació de metro de Sants Estació de Barcelona per presència de fum

En aquests moments l'estació de metro de Sants Estació està tancada i desallotjada

Ensurt a l'estació de metro de Sants de Barcelona. Sants Estació, de l'L5 del metro, es troba en aquests moments tancada i desallotjada per presència de fum. Així ho acaben d'informar Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i Betevé.

"L5 del metro de Barcelona: per incidència, tancada l'estació de Sants. Els trens no fan la parada reglamentària", ha comunicat TMB a través de les xarxes socials. Així doncs, els trens fan el viatge directe entre la Plaça de Sants i l'Entença, ja que fins ara es desconeixen les causes de l'incident.

Desallotgen l'estació de metro de Sants

Tal com hem dit anteriorment, fins ara encara no han transcendit els detalls sobre què hauria pogut passar a l'estació de metro afectada. Només es coneix que el personal de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha detectat fum a l'estació.

En aquests moments, estan treballant per aclarir d'on prové la fumera, però no s'ha detectat cap incendi. Després dels fets, els treballadors han activat el protocol habitual en aquests casos i han decidit evacuar tots els ciutadans que hi eren.

Els Bombers de Barcelona s'han desplaçat fins al lloc

Betevé assegura que els Bombers de Barcelona s'han desplaçat fins a l'estació. TMB ha afegit que fins i tot no es localitzi l'origen del fum l'estació romandrà tancada. La redacció d'e-notícies està treballant per poder ampliar aquesta informació.

➡️ Successos

Més notícies: