Muntatge amb fotos d'una ambulància i de la plaça Capuchinos d'Oriola a Alacant

Atropellen un nen de 4 anys a Alacant

El petit ha estat hospitalitzat després de ser atropellat al centre d'Oriola

Impactant atropellament el que ha tingut lloc a la localitat alacantina d'Oriola. El cas és que un nen de quatre anys ha estat atropellat per un vehicle al centre de la població.

El nen ha estat atropellat d'una manera inesperada quan era a la plaça Caputxins, encara que desconeixem si estava acompanyat en aquell moment.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

L'alarma ha estat notable només produir-se l'enrotllament. I és que després de rebre l'avís d'uns testimonis de l'atropellament, els efectius d'Emergències han posat fil a l'agulla. La veritat és que s'han acabat desplaçant de manera immediata fins a l'esmentada plaça d'Oriola.

Allà, els sanitaris han vist el petit de quatre anys ple de cops, i la veritat és que el menor presentava diversos politraumatismes de consideració.

Atropellen un nen de 4 anys en una cèntrica plaça d'Oriola (Alacant)

L'atropellament es va produir cap a les 18.30 hores de dijous passat 7 de setembre. En aquell moment, el centre d'Emergències de la localitat alacantina va rebre un avís d'alerta del que havia passat amb aquest atropellat menor.

Foto d'una ambulància del SEM circulant per una carretera.
Ingressen un nen després de ser atropellat en una plaça d'Oriola | ACN

Els veïns de la zona no donaven crèdit a aquest atropellament d'un nen de tan poca edat. I és que tot i no haver estat un accident mortal, per sort, ha deixat ferit el nen de quatre anys.

Tal com ha revelat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), s'ha traslladat al lloc dels fets una unitat del Samu. I va fer el mateix una altra ambulància de suport vital bàsic.

Com no podia ser altrament, també van acudir a aquesta cèntrica plaça un destacat equip mèdic. I va ser aquest el que va assistir en un primer moment el menor per estabilitzar-lo després d'aquest brutal atropellament.

Minuts més tard, es va decidir per part dels sanitaris traslladar el nen a l'Hospital Vega Baja d'Oriola. Així les coses, el nen va ser traslladat allà en ambulància i per ara desconeixem el seu estat actual, encara que en cap moment la seva vida corre perill.

Alhora, tampoc no s'han conegut les circumstàncies en què s'ha produït aquest atropellament que ha acabat amb un nen a l'hospital.