Part del darrere del cotxe del Cos de Policia Nacional

Apunyalen i disparen un jove de 22 anys a Carabanchel

La víctima ha estat traslladada ràpidament a l'Hospital 12 d'octubre

El barri de Carabanchel (Madrid) ha tornat a viure un nou episodi d'agressió. I tot després que diversos individus estiguessin tres punyalades i disparessin al gluti un jove de 22 anys.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Tot ha passat en un parc del conegut barri madrileny, segons la informació d'Europa Press a compte de què va declarar la Prefectura Superior de la Policia i Emergències.

Poc després de les 15.00 d'aquest dimecres, en un parc situat al voltant del número 109 de l'avinguda de la Mare de Déu de Valvanera, s'ha produït aquesta agressió.

Aquesta ha tingut lloc molt a prop de l'estació de metro de Carpetana. La veritat és que després que el jove fos apunyalat, ell mateix ha trucat al 091 alertant de l'agressió que havia patit.

Per causes desconegudes, aquest ha estat agredit per diverses persones amb una arma blanca i després dels atacs tots han abandonat corrents aquell lloc.

Ataquen brutalment un jove de 22 anys en un parc de Carabanchel

Al cap de pocs minuts, han arribat fins a la zona dels fets diversos agents nacionals i municipals. Així les coses, han pogut comprovar que el jove de 22 anys patia diverses ganivetades a la part esquerra del coll. També a l'avantbraç esquerre i a la part esquerra de l'esquena.

Una tècnica del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) de la Generalitat de Catalunya en una ambulància durant un servei el 2020
L'agredit ha estat traslladat en ambulància a l'Hospital 12 d'octubre | Europa Press

A més, la víctima presentava una ferida per arma de foc al gluti dret. Sanitaris del Samur-Protecció Civil també han estat necessaris a l'assistència al jove, que ha estat traslladat al 12 d'octubre amb pronòstic reservat.

Tot i que la majoria de les ferides no són de notable gravetat, actualment preocupa de forma considerable la del coll. Tant la Brigada d'Informació de la Policia Nacional com la Policia Científica ja investiguen què ha pogut passar al voltant d'aquesta agressió i, de moment, no hi ha hagut detinguts.

Podria ser un cas relacionat amb bandes juvenils violentes. Una cosa que també podria ser així després del que va passar tot just 24 hores abans a Carabanchel amb un jove agredit amb un matxet.

El cas és que aquest jove que caminava al mig del carrer amb la seva xicota va rebre un cop de matxet sense dir res d'un altre menor. Aquest va fugir ràpidament del lloc, deixant allí tirada l'arma de fins a mig metre de llarg. Per sort, en el mateix cas que aquest jove de 22 anys atacat per un grup de joves, les ferides no revesteixen gaire gravetat.