Fotomuntatge amb una imatge de fons d?un agent d?esquena dels Mossos d?Esquadra i una rodona vermella amb una ambulància del SEM
SUCCESSOS

Apareix misteriosament el cos sense vida d'una dona al mig del carrer

L'autòpsia determinarà les causes exactes de la mort, encara que tot indica que no es tractaria d'una mort criminal

Els Mossos d'Esquadra han localitzat el cos sense vida d'una dona al mig del carrer a Salt, a la comarca del Gironès. La troballa ha tingut lloc dilluns a la matinada, quan una veïna ha alertat la policia després de trobar el cadàver quan sortia de casa seva. Pel que sembla, el cos sense vida d'una dona, encara sense identificar, es trobava al mig de la carretera.

A l'hora de rebre l'avís, els Mossos s'han mobilitzat ràpidament. Una patrulla policial i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han desplaçat ràpidament al lloc dels fets. Poc després, el servei sanitari ha confirmat la mort de la dona i s'ha avisat l'equip forense.

L'autòpsia determinarà les causes exactes de la mort

Tot i que a primera vista no sembla que es tracti d'una mort violenta perquè no es veuen signes evidents, les autoritats han iniciat una investigació exhaustiva per aclarir els detalls d'aquest tràgic succés.

Cotxe de policia

Segons indica El Caso, a primera hora del dilluns els Mossos encara esperaven l'arribada de la comissió judicial perquè es realitzi l'aixecament del cadàver per traslladar-lo a l'Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya (IMLC). Allà, els forenses realitzaran l'autòpsia per determinar les causes exactes de la seva mort.

Les càmeres de vigilància de la zona s'estan revisant a la perfecció per trobar noves pistes. A més, la policia ha començat a entrevistar possibles testimonis que puguin donar informació extra sobre els últims moments de la víctima.

Segon cos que troba la policia en pocs dies a Catalunya

Aquest tràgic esdeveniment és semblant a un altre cas similar ocorregut a Torredembarra (Tarragona) fa tot just unes setmanes. En aquest cas, els Mossos van localitzar el cos sense vida d'un home a l'interior d'una furgoneta.

El cadàver de la víctima ja feia uns quants dies que havia estat abandonat. I és que el cos ja estava en un avançat estat de descomposició. Ara, caldrà esperar unes hores més per saber quines han estat les causes exactes de la mort de la dona i per què el seu cadàver ha aparegut al mig del carrer.

➡️ Successos

Més notícies: