Plànol general d'una ambulància de nit atenent una persona ferida a Girona

SUCCESSOS

Mor un home després de patir un accident a la C-25

Un home ha perdut la vida després d'haver sortit de la via amb el cotxe que ell mateix conduïa, viatjava amb una altra persona

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat aquest dissabte de la mort d'un home, AM, de 41 anys en haver-se produït una sortida de via a la carretera C-25. Ha estat a l'altura de la població de Sant Bartomeu del Grau, pertanyent a la província de Barcelona.

El succés ha tingut lloc a primera hora del matí, de fet ha estat a les 6.26 hores. Ha estat llavors quan un vehicle ha sortit de la via al punt quilomètric 170 en direcció a Manresa.

No es coneixen els motius de l'accident

Tot i que ja han passat unes hores des del succés de l'accident, de moment no se n'han donat gaires detalls. De fet, encara no es coneixen els motius d'aquesta sortida de via que ha provocat la mort d'una persona.

El que sí que se sap és que en el moment de l'accident viatjaven al vehicle dues persones, el conductor i un passatger. El conductor ha estat la persona que ha mort. Es tractava d'un home de 41 anys i veí de la localitat catalana de Manlleu, a Barcelona.

Per part seva, la persona que viatjava de copilot del turisme ha resultat ferida "menys greu", segons les dades que s'han conegut. Aquesta ha hagut de ser traslladada a un hospital per a la seva valoració i cura.

Concretament, aquesta persona ha estat portada fins a l'Hospital de Vic, a Barcelona. Allí és on l'han pogut atendre i valorar les ferides.

A causa de l'accident, dues patrulles dels Mossos d'Esquadra s'han hagut d'activar i acudir-hi. A més, també dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han desplaçat fins al lloc. Tots aquests equips han atès al lloc.

Segons les dades de Trànsit, amb aquesta nova mort en accident, ja són 12 les persones que han perdut la vida a les carreteres de la xarxa viària interurbana de Catalunya des de començament del 2024.