Interior de la botida de roba Zara
SOCIETAT

La jaqueta de Zara que és tendència cada tardor i ja et pots posar: no arriba a 40 €

La firma gallega combina dues tendències en una amb la nova bomber denim

En aquesta època d'entretemps hi ha diverses peces que són fonamentals al nostre armari. Peces clau per abrigar-nos i evitar passar fred, sense perdre ni una mica d'estil. Les jaquetes vaqueres són dins aquesta àmplia selecció i és que parlem d'un bàsic universal.

A tota càpsula d'armari hi ha d'haver almenys una jaqueta texana. Una tendència que mai no passa de moda i que és perfecta per a l'entretemps. Sobretot, és perfecta per a aquells matins en què encara es nota la gelor.

Jo m'he volgut fer amb una per poder començar a lluir-la com més aviat millor. Després de fer-me un llarg passeig per les botigues crec que per fi l'he trobada. Pertany a Zara i compta amb uns detalls que segur que us encanten també.

La bomber denim trf

Som conscients que l'estil bomber és un bàsic de sempre, una d'aquelles tendències que mai no s'acaba d'anar del tot. Una cosa que passa el mateix amb el teixit denim, passen els anys i continua amb nosaltres. Aquesta temporada, et podràs fer tu també amb la caçadora texana d'estil bomber que està arrasant a les xarxes socials.

Bomber denim TRF de Zara per davant i per darrere
Aquesta bomber de Zara és un bàsic de sempre, mai se'n va del tot | Zara

Una aliada perfecta per aconseguir el millor conjunt informal o per aportar un bon punt de frescor. Zara ha dissenyat aquesta bomber de coll solapa i màniga llarga amb espatlla caiguda. Una opció que combina a la perfecció amb pràcticament qualsevol classe de peça.

A més, la butxaca al pit aporta un aire rebel i compta amb un baix acabat en elàstic. La bomber també té un tancament frontal amb botons de pressió molt cool. Disponible actualment en color blau texà.

No et quedis sense la teva

Si estàs pensant a fer-te amb una igual, no triguis gaire temps més. Jo l'he incorporada ja al meu armari per no quedar-me sense ella perquè està sent objecte de moltes mirades. La bomber denim està disponible tant a la pàgina web de Zara com a qualsevol de les botigues físiques.

Muntatge de la jaqueta bomber denim de Zara amb una model portant-la i l'entrada de la botiga darrere
Disponible a Zara per 39,95 € en color blau | Zara, e-noticies.cat

Disponible en una gran varietat de talles, que varien des de la XS fins a la XXL. Encara que malauradament, la XXL i la XL ja no està disponible a la pàgina web de la signatura. Crea els millors looks amb aquesta bomber denim molt fabulosa que ha posat a la venda Zara.

Dues tendències d'aquesta temporada en una sola peça

Segurament també has vist que una de les tendències d'aquesta temporada és la bomber. Sí, aquesta peça que al principi avorria una mica, però que amb el temps m'ha començat a agradar. Amb origen a les jaquetes de cuir amb cremallera que l'exèrcit nord-americà va crear per als seus pilots.

Encara que després, als anys 20 el britànic Leslie Irvin va dissenyar un model semblant per a la Royal Air Force. Que, alhora, serviria d'inspiració per a l'exèrcit americà a la Segona Guerra Mundial. La bomber, fabricada als seus inicis només en niló, s'ha anat modernitzant amb el pas del temps fins a crear models al·lucinants.

Doncs bé, ara Zara ha aconseguit ajuntar dues tendències en una. La de la bomber i la del teixit denim, una moda que des de fa un parell de mesos està conquerint tots els aparadors que coneixem. I és que el teixit vaquer no té competència a l'armari d'una dona.

La firma gallega ha posat a la venda la bomber denim més top que veuràs aquesta temporada tardor hivern 2023-2024. Una peça ideal per al teu armari a què m'ha estat impossible resistir-me. El toc modern, la funcionalitat i el gran estil són totes les característiques que necessitem per aconseguir un bon look.

Preus i ofertes actualitzats el dia 03/10/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Noticies no es fa responsable dels possibles canvis.