Botiga Zara i primer pla del vestit llencer de lluentons
SOCIETAT

'Incòmode': Em provo el vestit llencer amb lluentons de Zara i m'emporto una decepció

Els vestits llencers es catapulten com l'opció més ideal per a qualsevol esdeveniment especial: Zara compta amb diversos models

Les amants de la moda són coneixedores dels vestits llencers. Una opció que resulta idònia per lluir en esdeveniments com ara sopars o casaments. Firmes low cost, com és el cas de Zara, compten amb diversos models entre el seu catàleg, encara que avui us vull parlar d'un d'ells combinat amb lluentons.

Dues tendències en una sola peça, que resulta força cridanera. Encara que lamentablement no ha aconseguit el meu aprovat i us explico per què. No et perdis tot el que sé sobre el vestit llencer de Zara.

M'emporto una decepció amb aquesta peça de Zara

Sempre acostumo a fer un ull a Zara per veure quines opcions tenen. La firma gallega compta amb un ampli ventall de possibilitats per escollir la que s'adapti més als nostres gustos. Tot i que no sempre sol sortir-nos bé la jugada i, de vegades, ens emportem una decepció.

És justament el que m'ha passat amb un dels vestits. Zara ha posat a la venda un model llencer que m'ha semblat a primera vista el més. Una tendència que va tornar fa un parell d'anys i que moltes influencers hi aposten.

Plànol general del vestit llencer negre de Zara
Suma't a la tendència del vestit llencer | e-noticies.cat

El vestit que he fitxat té frunzits i obertura. A més, té diversos tirants fins i un detall d'aplicació de lluentons amb teixit combinat setinat. El seu tancament es troba al lateral i es basa en una cremallera oculta a la costura.

Un vestit confeccionat en 92% amb poliamida i un 8% amb fibra metal·litzada. Elegant i sofisticat, però no m'ha acabat de convèncer. El seu detall de lluentons a la part davantera del vestit m'ha resultat una mica incòmode.

Primer pla del vestit llencer de lluentons de Zara
La tendència del teixit llencer torna | e-noticies.cat

Disponible a la web de Zara i a les botigues

Si vols comprovar-ho per tu mateixa, et recomano acostar-te a qualsevol de les botigues físiques de Zara. La firma gallega ho ha posat a la venda tant de manera online com física. De moment, el vestit està disponible a la pàgina web.

Encara que us he de dir que únicament està disponible la talla S, ja que les altres s'han esgotat de manera online. El preu de la roba és de 15,99 €, una quantitat poc elevada. Disponible només en color negre.

Preus i ofertes actualitzats el dia 19/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.