El xef Enrique Sánchez té la recepta ideal per a Setmana Santa: un dolç molt bo
La recepta que proposa Enrique Sánchez és molt senzilla, per la qual cosa en res la tindràs a punt per menjar
Els bunyols són molt típics de Setmana Santa. Això ho sap de sobres Enrique Sánchez, i per això ha volgut compartir com fer-los. A més, no són uns bunyols qualssevol, sinó que estan farcits de crema de xocolata
Enrique Sánchez és un conegut xef andalús que mostra els seus plats al programa de Canal Sud, Cómetelo. En aquest cas, els bunyols han estat uns dels protagonistes. Perquè puguis fer-los a casa teva, aquí et deixem els ingredients.
Ingredients per a la recepta de Setmana Santa d'Enrique Sánchez
Ingredients per fer els bunyols
Ingredient | Quantitat |
Llet | 150 gr |
Mantega sense sal | 90 gr |
Sucre | 30 gr |
Farina | 120 gr |
Ous | 3 unitats |
Extracte de vainilla | 1 cullereta |
Oli d'oliva verge extra |
Ingredients per fer la crema de xocolata
Ingredient | Quantitat |
Formatge crema | 150 gr |
Cobertura de xocolata negra (70%) | 150 gr |
Mel | 1 cullerada |
Així es preparen els bunyols farcits de crema de xocolata, segons Enrique Sánchez
1. Comencem la massa dels bunyols
Comencem fent la massa dels bunyols escalfant la llet amb el sucre, la mantega i l'extracte de vainilla. Quan vegem que comença a bullir, ho apartem directament del foc. Serà el moment d'afegir-hi tota la farina d'una vegada.
2. Barregem els ingredients
Tots els ingredients que hem afegit, els barregem fins que obtinguem una massa homogènia. Sense deixar de remenar, ho tornem a posar al foc fins que tinguem una bola.
No paris fins que vegis que es desenganxa de la cassola, que serà quan hagis d'apartar-ho del foc, deixar-ho refredar i afegir els ous abans de deixar-ho reposar.
3. Preparem la crema de xocolata
En primer lloc, haurem de fondre la xocolata negra al bany Maria. Quan ja vegis que s'ha fos, afegeix el formatge crema. L'últim pas seria introduir tota la barreja en una màniga pastissera i deixar-ho a temperatura ambient.
4. Fregim els bunyols
En una paella o cassola posem a escalfar l'oli de manera que els bunyols puguin surar. És molt important aquest pas perquè els nostres bunyols quedin esponjosos i la massa fina. Així que assegureu-vos que l'oli està ben calent.
Després, mulla dues culleres en oli calent i ves posant petites porcions de massa. Quan vegis que s'han daurat, els vas traient. Per treure l'excés d'oli, els haureu de posar en un paper absorbent.
5. Omplim els bunyols
Quan ja tenim fregits els bunyols, els fem un petit forat i introduïm la crema de xocolata. Aquest és l'últim pas per tenir llesta la nostra recepta. Ara només ens queda degustar-los.
Més notícies: