Bunyols de xocolata fets per Enrique Sánchez

SOCIETAT

El xef Enrique Sánchez té la recepta ideal per a Setmana Santa: un dolç molt bo

La recepta que proposa Enrique Sánchez és molt senzilla, per la qual cosa en res la tindràs a punt per menjar

Els bunyols són molt típics de Setmana Santa. Això ho sap de sobres Enrique Sánchez, i per això ha volgut compartir com fer-los. A més, no són uns bunyols qualssevol, sinó que estan farcits de crema de xocolata

Enrique Sánchez és un conegut xef andalús que mostra els seus plats al programa de Canal Sud, Cómetelo. En aquest cas, els bunyols han estat uns dels protagonistes. Perquè puguis fer-los a casa teva, aquí et deixem els ingredients.

Ingredients per a la recepta de Setmana Santa d'Enrique Sánchez

Ingredients per fer els bunyols

IngredientQuantitat
Llet150 gr
Mantega sense sal90 gr
Sucre30 gr
Farina120 gr
Ous3 unitats
Extracte de vainilla1 cullereta
Oli d'oliva verge extra

 

Ingredients per fer la crema de xocolata

IngredientQuantitat
Formatge crema150 gr
Cobertura de xocolata negra (70%)150 gr
Mel1 cullerada

 

Així es preparen els bunyols farcits de crema de xocolata, segons Enrique Sánchez

1. Comencem la massa dels bunyols

Comencem fent la massa dels bunyols escalfant la llet amb el sucre, la mantega i l'extracte de vainilla. Quan vegem que comença a bullir, ho apartem directament del foc. Serà el moment d'afegir-hi tota la farina d'una vegada.

2. Barregem els ingredients

Tots els ingredients que hem afegit, els barregem fins que obtinguem una massa homogènia. Sense deixar de remenar, ho tornem a posar al foc fins que tinguem una bola.

No paris fins que vegis que es desenganxa de la cassola, que serà quan hagis d'apartar-ho del foc, deixar-ho refredar i afegir els ous abans de deixar-ho reposar.

3. Preparem la crema de xocolata

En primer lloc, haurem de fondre la xocolata negra al bany Maria. Quan ja vegis que s'ha fos, afegeix el formatge crema. L'últim pas seria introduir tota la barreja en una màniga pastissera i deixar-ho a temperatura ambient.

4. Fregim els bunyols

En una paella o cassola posem a escalfar l'oli de manera que els bunyols puguin surar. És molt important aquest pas perquè els nostres bunyols quedin esponjosos i la massa fina. Així que assegureu-vos que l'oli està ben calent.

Després, mulla dues culleres en oli calent i ves posant petites porcions de massa. Quan vegis que s'han daurat, els vas traient. Per treure l'excés d'oli, els haureu de posar en un paper absorbent.

5. Omplim els bunyols

Quan ja tenim fregits els bunyols, els fem un petit forat i introduïm la crema de xocolata. Aquest és l'últim pas per tenir llesta la nostra recepta. Ara només ens queda degustar-los.

➡️ Societat

Més notícies: