Exterior d'una botiga Decathlon a Usera, amb el cartell a primer pla

Les xancletes amb plataforma més còmodes de Decathlon, ara rebaixades: ni 20 €

Gaudeix de les rebaixes de Decathlon aquest estiu i emporta't aquestes xancletes versàtils

Les altes temperatures segueixen amb nosaltres. Aquest estiu està sent un dels estius més calorosos i per això volem optar per peces que ens aportin la màxima frescor possible. I sobretot volem lluir un calçat que ens permeti mantenir els nostres peus a l'aire.

Moltes persones desconeixen d'on provenen les sabates de plataforma. I és que, amb el pas dels anys, han aconseguit arribar a ser tota una tendència. Un calçat que ha estat present al món de la moda i que ha patit petites modificacions.

Aquesta setmana hem descobert les xancletes amb plataformes que estan arrasant a Decathlon. Una opció versàtil, fresca i molt econòmica. No esperis més i renova les velles xancletes amb què podràs gaudir aquestes vacances.

Passa't a les xancletes amb plataforma plana i aporta un toc especial al teu outfit

Normalment sempre hem utilitzat xancletes planes per poder estar a casa o a la platja. Però aquest 2023, una de les tendències en sabates és la plataforma. Segur que mai no t'has parat a pensar quin és l'origen del calçat de plataforma, doncs bé, avui t'ho expliquem.

Aquest tipus de sabates han patit modificacions amb el passat del temps. Tot i que la seva història es remunta a l'Antiga Grècia on es va estandarditzar el costum de calçar amb plataformes els protagonistes de les obres teatrals. A l'Europa de l'Edat Mitjana es van crear les tapes de sola gruixuda que evitaven passar pels carrers mullats per la pluja i la brutícia de l'època.

Així que va ser a Venècia on es van arribar a popularitzar les sabates de plataforma que es deien chopines. Més tard al segle XX es van anar veient als famosos més coneguts de Hollywood i als anys 50 van patir una decadència. Encara que a la dècada dels 70 van tornar a ser protagonistes i als anys 80 van patir una altra caiguda, actualment són una tendència.

Una influència dels anys 2000 i les nines Bratz que han arribat a veure's fins i tot en xancletes. Decathlon està arrasant amb unes xancletes de plataforma plana, però gruixuda que aporta un toc tot terreny. T'expliquem tots els detalls.

Els peus duna persona amb les xancletes vermelles de la marca Xti
Aquestes xancletes són molt còmodes per al dia a dia | Decathlon

Decathlon triomfa amb les xancletes de plataforma de la firma Xti

El millor d´aquest calçat és que ofereix una gran versatilitat al´hora de vestir-nos. Podràs conjuntar-ho amb els teus looks més de platja i fins i tot, lluir-ho als teus outfits de diari. Qualsevol opció serà bona per gaudir d'aquesta sabata còmoda.

Modernes, versàtils, còmodes i fresques. No podem demanar més d´aquestes xancletes que ha rebaixat Decathlon i que ens recorden al més pur estil Bratz. Encara que un altre dels punts forts d'aquest model, és que està disponible en una gran varietat de tons.

Muntatge amb una imatge de fons d'una botiga Decathlon i diverses xancletes en primer pla de colors diferents, rosa pàl·lid, groc, taronja i blau marí
Hi ha molts colors per triar del mateix model | Decathlon

Podràs trobar les xancletes amb plataforma de Xti en tons com rosa pastís o un taronja cridaner. A més, també les trobaràs a la web i a les botigues tonalitats neutres com el negre o el gris. No esperis més i inclou aquestes xancletes a la teva col·lecció com més aviat millor.

Emporta-te-les per menys de 20 €

Decathlon ha posat a la venda per 19,95 € aquestes sandàlies de dona de la marca Xti. Un calçat fabricat amb goma, que suposa una gran comoditat i frescor. A més, aquest model ha obtingut el certificat vegà per l'organització