Muntatge de fotos d'un bombo al sorteig de Loteria de Nadal del 2023 i, al costat, una imatge de l'astròleg Gabriel amb rostre seriós
SOCIETAT

Un vident explica per què no funcionava bé el bombo de la Loteria de Nadal

Una ‘avaria’ ha marcat el sorteig de la Loteria de Nadal i té una explicació: l'astròleg Gabriel t'ho explica

‘El Gordo’ de la Loteria de Nadal del 2023 ha batut un rècord: ha estat el primer premi més ‘tardón’ de la història del sorteig. El 88.008 ha estat el número premiat i ha caigut a diverses comunitats autònomes, ja que ha estat un premi molt repartit.

El 88.008 pot ser batejat com un “número lleig”, dels quals no se solen triar a l'hora de comprar. I això és degut al fet que està format tan sols per dos números. Tot i que tots estan dins del bombo, és cert que hi ha números que són especialment demandats.

Fa unes setmanes, Borja Vizcarro, un loter, ens comentava en exclusiva per a e-Notícies quines terminacions eren les que estaven triomfant aquest any. I les més demandades eren 15, 13, 24, 69, 73, 23, 88, 90, 92. Tot i això, assegurava que la terminació 69 era una de les grans “preferides de la gent”.

Han estat molts els vidents i astròlegs els que han intentat endevinar quin seria el número premiat. Hi ha alguns pronòstics que han fracassat, però altres han encertat amb algunes de les seves prediccions. Aquest és el cas de l'astròleg Gabriel, que va assegurar que el premi trigaria a caure i, a més, va predir que el número 0 i el número 8 serien importants.

Els números guanyadors de la Loteria de Nadal i una imatge del bombo amb les boles
Els premis més importants del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal de 2023 | e-noticies.cat

L'astròleg Gabriel encerta dues de les seves prediccions

No ha de ser gens fàcil encertar prediccions sobre un joc d'atzar, com és el cas del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal. Tot i això, l'astròleg Gabriel ho ha aconseguit amb escreix. A més d'endevinar que el 0 i el 8 serien dos números importants en el dècim guanyador, va llançar una altra predicció.

El jove va assegurar que el premi trigaria a caure i així ha estat. De fet, ha estat el primer premi més tardà de la història de la Loteria de Nadal. L'astròleg Gabriel va assegurar que ‘El Gordo’ “trigaria més a sortir” perquè calia tenir en compte que “la majoria de planetes estaven retrògrads”.

Imatge del bombo del Sorteig de la Loteria de Nadal en un pla general
‘El Gordo’ no ha sortit fins passades les 13 hores | Europa Press

El sorteig, marcat per la polèmica un any més

El Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal del 2023 no ha estat exempt de polèmica. I és que, abans que sortís ‘El Gordo', la maneta del bombo s'ha encallat en nombroses ocasions. Cosa que no ha passat desapercebuda per als espectadors del sorteig.

Un sorteig que s'ha vist interromput diverses vegades perquè les boles s'anaven quedant encallades en el mecanisme. I, encara que sembli mentida, l'astròleg Gabriel també té una explicació per a aquesta ‘avaria'.

Segons el jove, la maneta que s'ha encallat ha rebut la influència de Mercuri Retrògrad. Fet que explicaria que s'hagués encallat en incomptables ocasions.