Façana d'una botiga de Primark

Me l'he provat i em va de luxe: el vestit de flors de Primark que arrasarà

No esperis més i fes-te amb el vestit midi de Primark que potenciarà la teva figura

Primark ha sumat una nova col·lecció al catàleg. Totes les mirades estan posades a les noves peces que aconseguiran revolucionar centenars de clients una vegada més. Hi ha una gran quantitat de peces diferents, però una ha aconseguit destacar per sobre de la resta.

Com no podia ser altrament, la peça que està cridant tant l'atenció és un vestit. Aquesta temporada és normal que els vestits triomfin per sobre de la resta, a causa de la frescor i comoditat que ofereixen. En aquesta ocasió, el vestit té un estampat de flors petites i vaig posar una caiguda lleugera molt cridanera.

La cadena irlandesa continua sumant nous èxits aquesta temporada. Si encara no t'has donat cap caprici, ha arribat l'hora de fer-ho amb aquest nou vestit de flors. Una oportunitat única amb què podràs triomfar aquestes vacances.

Primark aconsegueix que el seu vestit de flor estampat sigui la peça més buscada

Cada temporada un vestit d'estampat de flors es cola al nostre armari. Ens encanta fitxar per aquest tipus de peça tan còmoda i alhora versàtil. A més d'escollir un estampat tan cridaner, gràcies als dibuixos de flors.

Aquestes últimes setmanes, Primark ha llançat una nova col·lecció de roba entre la qual ha destacat un vestit amb estampat de flors petites. Parlem de l'opció perfecta per afegir al nostre dia a dia amb què puguem anar còmodes en tot moment. La peça té una caiguda lleugera i té el poder de potenciar la teva figura al màxim.

Cada cop són més les joves que estan apostant per aquesta peça en acoblar-se molt bé a les altes temperatures. A més, cal destacar pel seu efecte llis incorporat i les mànigues curtes. El vestit també té un escot en forma de 'V' que farà realçar el teu bust d'una manera molt bonica.

Muntatge del vestit midi de flors de màniga curta de Primark
Aquest vestit midi floral de Primark té un coll a 'V' que realça el teu bust | Primark, E-Noticies

Si encara no has afegit un vestit de flors a la teva col·lecció, aquest és el moment perfecte per fer-ho. Primark ha posat a la venda tant a web com a les botigues físiques aquest imprescindible per un preu força econòmic. No esperis més i afegeix-ho com més aviat millor a la cistella de la compra.

Potencia la teva figura al màxim

Una de les característiques que més agrada d'aquest vestit és la seva facilitat per cenyir-se perfectament a la cintura. Gràcies a la seva aplicació de tirants fins podràs cenyir la peça a la teva figura de manera còmoda i senzilla. D'aquesta manera, el resultat serà aconseguir el millor dels efectes.

Pel que fa a la falda és llarga i s'estén fins a aproximadament els turmells. Aquesta vaig posar un baix recte i una obertura curta al baix que aporta un toc força sensual. Parlem d'un detall que cada cop estem veient més a la roba d'estiu.

Aquest vestit d'estampat de flors a primera vista resulta ideal per lluir pel dia, però també es pot portar durant la nit. Qualsevol opció serà vàlida per triomfar, ja que és un encert complet. Els seus dibuixos de flors no deixaran indiferents ningú.

Vestit midi de màniga curta amb estampat de flors de Primark
El disseny floral d'aquest vestit de Primark no deixarà ningú indiferent i pot ser teu per 16 € | Primark

El disseny resulta molt encertat per a l'època estival en què ens trobem i a més, el seu estampat atrau moltes mirades. Es tracta de flors de mida petita sobre un fons blanc en què destaquen i combinen els tons roses i verds. Una explosió de color que resulta molt alegre.

Emporta-te'l ara per només 16 €

Si el que buscaves era un vestit versàtil, bonic i còmode, aquest model és perfecte per a tu. Primark ha posat a la venda la peça per només 16 €, una quantitat assequible per a totes les butxaques. De moment, està disponible des de la talla 32 fins a la 48, no esperis més.