Rètol gran a façana de Mercadona presa en contrapicat

SOCIETAT

Les úniques patates fregides de Mercadona que recomana un entrenador

Un aperitiu saludable s'amaga entre els prestatges de Mercadona i així ho ha confirmat Pablo Montaner a TikTok

La introducció de noves estratègies a Mercadona és una constant que potser passa desapercebuda. Tot i això, és allò que fa que la cadena valenciana es mantingui posicionada a dalt de tot a la llista dels millors supermercats.

Aquest cop ha arribat més lluny que de costum. Ja que ha decidit llançar un dels seus productes menys saludables en la versió més sana, tan sana que ha estat recomanada per un famós entrenador personal.

Les patates fregides de Mercadona que són un aliment saludable

Mercadona ha redefinit la reputació d'un dels productes menys saludables mitjançant un senzill canvi de recepta. En aquest cas, és una versió lleugera d'un aperitiu molt popular i addictiu.

A través de les xarxes socials, és sovint on els productes troben el seu èxit més gran. I la notícia definitiva és que l'entrenador Pablo Montaner (@fitnesswithpablo) ha compartit aquest producte de Mercadona a les seves xarxes.

Al compte de TikTok, Pablo Montaner, l'influencer i entrenador personal, ha compartit unes patates fregides de Mercadona. Al vídeo, apareix comparant-les amb altres comunes, exemples de menjar ultraprocessat.

Vídeo de @fitnesswithpablo a TikTok on ensenya les patates de bossa més sanes de Mercadona

A diferència d'aquelles que cal evitar, les patates de bossa que l'influencer ha trobat a Mercadona són saludables. Excepte per estar fregides, cap dels seus ingredients no resulta inconvenient per a la nostra salut.

Aquests són els ingredients de les patates més sanes de Mercadona

Concretament, ens referim a les noves patates fregides de bossa amb 0% de sal afegida i oli d'oliva d'Hacendado. La composició arriba fins aquí: és simple i absolutament inofensiva per al nostre organisme.

Muntatge amb el logotip de Mercadona de fons i la bossa de patates 0% sal afegida de la marca Hacendado

Patates seleccionades i oli d'oliva que s'aproxima a la categoria d'opcions més saludables de Mercadona. Es presenten en una bossa de 130 grams, amb un preu de només 1,60 €.

Cada porció de 30 grams d'aquestes patates fregides aporta 154 calories, 10 grams de greixos. A més d'1,2 grams de proteïnes i 14 grams de carbohidrats.

Qui diu que gaudir és per als que no es cuiden? Res més lluny de la realitat i cada cop menys. El menjar sa i la salut, és sinònim de gaudi i cada cop disposem de més productes que ho demostren.

Preus i ofertes actualitzats el dia 06/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: