Dona pensant amb una cuina de fons

El truc viral del tovalló per tenir la cuina sempre neta sense esforç

Descobreix el truc viral del tovalló per netejar la placa d'inducció

A Internet pots trobar milers de trucs de cuines molt efectius. Molts, per la seva senzillesa, es fan virals en poc temps. L'interès per la cuina i la necessitat d'estalviar diners són alguns dels motius pels quals aquests vídeos són tan virals.

T'expliquem a continuació el truc viral del tovalló que s'ha tornat viral per netejar la placa d'inducció.

El truc del tovalló que s'ha tornat viral

Patricia Fernández, al seu perfil de TikTok, ha compartit un vídeo en què explica un truc per netejar la placa d'inducció sense fer-la malbé.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

La influencer sol compartir a les seves xarxes socials els consells per netejar el bany o recomanacions de moda i vida saludable. El vídeo sobre aquest truc acumula gairebé un milió de visites a la plataforma de TikTok.

Has de posar un tovalló de paper entre la paella i la placa d'inducció abans de cuinar. El tovalló atraparà les esquitxades i les restes d'aliments que puguin caure durant el cuinat sense que afecti el funcionament de la placa. Amb aquest truc, evitaràs que s'esgarrapi i es taqui la nostra placa d'inducció.

El vídeo ja no està disponible a la famosa plataforma, i l'OCU va fer un escrit informant que no s'havia de fer cas d'aquest 'truc', ja que tenia molts riscos. Posar un paper entre la paella i la placa és molt perillós perquè el paper pot cremar, pel fet que el recipient que hi poses es va escalfant i el paper pot cremar per autoinflamació. Així que a continuació, us donarem millors opcions per netejar la placa d'inducció.

Muntatge d'una dona fent el truc del tovalló i una noia dient que no
El truc del tovalló és molt perillós, ja que aquest pot cremar | Pexels, OCU

Millors opcions per netejar la placa d'inducció de la cuina

La placa d'inducció és una opció popular per cuinar a causa de la seva eficiència energètica i facilitat de neteja. Aquí us presentem algunes opcions per netejar la placa d'inducció de la vostra cuina:

Netejador específic per a plaques d'inducció

Hi ha netejadors específics per a plaques d'inducció que són molt efectius per eliminar la brutícia i les taques difícils sense fer malbé la superfície. Aquests productes es poden trobar a botigues especialitzades d'electrodomèstics.

Vinagre blanc i aigua

Una solució de vinagre blanc i aigua és una opció econòmica i natural per netejar la placa d'inducció. Barreja vinagre blanc i aigua en una ampolla d'esprai, ruixa la solució sobre la superfície i després neteja amb un drap suau.

Bicarbonat de sodi i aigua

Una altra opció natural és barrejar bicarbonat de sodi amb aigua per crear una pasta suau. Aplica la pasta sobre la superfície de la placa d'inducció amb un drap suau, frega suaument i en acabar esbandeix amb aigua neta.

Raspador per a placa d'inducció

Si hi ha taques o restes de menjar cremat a la placa d'inducció que no es poden eliminar amb netejadors o solucions naturals, podeu utilitzar un raspador específic. És important fer servir un raspador dissenyat per a aquest propòsit per evitar ratllar la superfície.

Sempre heu de seguir les instruccions del fabricant de la placa d'inducció i usar productes i eines adequades per evitar danyar la superfície.

Muntatge d´un pot amb bicarbonat i una rodona amb vinagre
El vinagre blanc amb una mica daigua és una idea econòmica i natural de netejar la placa dinducció | Getty Images, Getty Images Signature

Millors productes per quedar lluent la teva cuina

Hi ha diversos productes que pots fer servir per mantenir la teva cuina lluent i neta. A continuació, t'esmentem alguns dels més efectius:

Netejador multiús

Els netejadors multiús són molt eficaços per netejar qualsevol superfície de la cuina, des dels taulells fins a l'aigüera. Busca'n un que sigui adequat per a la superfície que vols netejar i assegura't de seguir les instruccions d'ús.

Netejador de forns

Per netejar el forn, el millor és fer servir un netejador especialitzat. Aquests productes solen ser molt eficaços per eliminar el greix i la brutícia que s'acumula a l'interior del forn.

Vinagre blanc

El vinagre blanc és un netejador natural que es pot usar per netejar gairebé qualsevol superfície de la cuina. Pots diluir-lo en aigua i utilitzar-lo per netejar les rajoles, l'aigüera, els electrodomèstics, entre d'altres.

⬇️ Punxa avall per descobrir aquest truc ⬇️

😲👍 EL TRUC DE LA MOTXILLA PER DEIXAR ELS NENS AL COL·LEGI ➡️

Netejador d'acer inoxidable

Si teniu electrodomèstics d'acer inoxidable, és important fer ús d'un netejador especialitzat per evitar ratllar la superfície. Busca un producte adequat per al tipus d'acer inoxidable que tens a la teva cuina.

Netejador de vidre

Per mantenir les teves finestres i portes de vidre netes i lluents, empra un netejador especialitzat per a vidre. Aquests productes solen ser molt eficaços per eliminar les taques i la brutícia del vidre.