Muntatge d'un massatge facial a una dona i una rodona amb una dona posant-se crema a la cara mentre es mira al mirall
SOCIETAT

El truc que necessites saber per tenir la cara perfecta

Utilitza aquest truc que s'ha tornat viral a TikTok per aconseguir una mirada molt més radiant i lluminosa

Aconseguir una mirada perfecta i radiant de vegades pot esdevenir complicat. Per això, avui et porto un truc que he descobert a TikTok que t'ajudarà a reduir les ulleres i les bosses.

El cansament, l'estrès i molts altres factors fan que tinguem una mirada molt més apagada i cansada. Hi ha diferents productes que ajuden a desfer-nos del rastre del cansament i que ens aporten una mirada molt més lluminosa.

Moltes influencers i celebritats ja han optat per pegats hidratants. Una opció que sembla ser efectiva i que serveix per calmar la zona delicada del contorn dels ulls.

La creadora de contingut @ceaddict ens aconsella utilitzar un tipus específic de pegats. Un producte de la marca Revolution que hem d'incloure a partir d'ara a la nostra skincare, a part d'altres articles. T'ho explico tot sobre aquest nou truc que s'ha tornat viral i que t'ajudarà a aconseguir una cara radiant.

Aconsegueix una cara perfecta amb el truc viral de TikTok

Si estàs farta de provar productes per millorar el teu skincare, que finalment no serveixen per a res, atenta. Porto la solució perquè he trobat a TikTok el truc perfecte per aconseguir una mirada molt més il·luminada en un curt període de temps. @ceaddict ha compartit amb els seus seguidors a través de la plataforma el truc per aconseguir una cara perfecta.

Només caldrà seguir un parell de passos. El primer és rentar-se la cara i posar-se a continuació els pegats hidratants d'àcid hialurònic de la marca Revolution. Aquests tenen un efecte refrescant instantani, que es diferencien de molts altres per la seva suavitat, elasticitat i rosada que li donen a la pell.

@ceaddict els recomana perquè aconsegueixen hidratar la cara i, a més, desinflamen. Tal com es mostra al vídeo de TikTok caldrà esperar aproximadament uns 20 minuts per deixar-los actuar. Pots optar per prendre't un cafè per aclarir-te com ha fet la creadora de contingut.

Captura de pantalla de TikTok de @ceaddict

El tercer pas després de retirar-los consta a aplicar un sèrum que contingui vitamina C i posteriorment, utilitzar una crema reparadora i calmant.

Seguint aquests senzills passos aconseguiràs tenir una cara molt més il·luminada i perfecta. Si encara no havies provat els pegats hidratants, ja és hora d'incloure'ls a la teva skincare.

➡️ Societat

Més notícies: