Muntatge amb roba estesa en un estenedor i japonesa fent gest d''ok' amb la mà
SOCIETAT

Sense assecadora i sense olor d'humitat: l'estesa japonesa per eixugar la roba a casa

Si vols estalviar a la teva factura, així has d'estendre la roba a casa segons un mètode que utilitzen els japonesos

Poques coses es resisteixen als japonesos en l'art de crear tècniques enginyoses per resoldre qualsevol mena de problema. Els japonesos, pel que fa a l'assecatge de roba dins de casa, ho han tornat a fer.

Ens referim al mètode més conegut per assecar la roba a la llar, sense haver d'usar assecadora i sense produir olors a humitat. És idònia per als dies plujosos en què no podem estendre la roba a l'aire lliure, ara que som a la tardor.

Es tracta de la tècnica de l''estesa arc de Sant Martí' que augmenta el procés d'assecat sense deixar tremolant la nostra butxaca. Ja no estem a l'època d'assecar la roba fora de casa nostra, i l'estenedor plegable serà més utilitzat que mai en els pròxims mesos.

Així és la tècnica de l''estesa arc de Sant Martí': estalvia a la teva factura i evita l'olor a humitat

Aquesta tècnica tracta d'una distribució estratègica de les peces de roba a l'estenedor. Els japonesos han pensat que el millor és ubicar les peces més llargues als extrems de l'estenedor on corre més l'aire.

Pel que fa a les peces de roba més curtes, les ubiquen al centre. Així, la ventilació serà més efectiva i l'assecament més ràpid que mai. A més, els japonesos posen en pràctica aquest procés apropant l'estenedor a la calefacció, perquè aprofitem tota la calor del radiador mentre es va escalfant la nostra llar.

Amb l''estesa arc de Sant Martí', veiem novament com els japonesos sempre troben solució a tots els seus maldecaps del dia a dia. I aquest és un dels més cridaners que ens hem trobat els darrers dies. Així, aquest mètode farà que ens estalviem un bon pessic a final de mes.