Muntatge amb el vestíbul d'una casa de fons, dos cercles amb una cantonada d'una habitació amb humitat i sense i un emoji amb cara de sorpresa i signes d'exclamació
SOCIETAT

Adeu humitat: el truc viral per acabar amb aquest problema a casa

El truc que està arrasant i que necessites provar com més aviat millor t'ajudarà a eliminar totes les humitats de casa

Hi ha grans problemes a l'hora de mantenir una llar neta i cuidada. La humitat és un dels principals problemes a què ens hem d'enfrontar de manera habitual. No només és incòmode per afectar estèticament l'habitatge, sinó que també ens pot causar problemes de salut. 

Per aquest motiu, hem de trobar senzilles i ràpides solucions per tallar com més aviat millor aquest problema. Com aquest truc que he trobat a TikTok que és altament eficaç i que ajuda a reduir la humitat. D'aquesta manera, el truc farà que millori la qualitat de l'aire a l'instant. 

Un truc recomanat per un paleta que ha funcionat genial a la creadora de contingut Verónica. Senzill, ràpid i sense complicacions per poder fer-ho qualsevol a casa seva. Atent perquè això t'interessarà. 

Elimina la humitat de les parets amb aquest truc viral 

Si tu també estàs fart de la humitat de les parets de casa teva, pren nota. La creadora de contingut @vero_koketa ens ha recomanat un truc que li va proporcionar un paleta. Amb ell ha pogut dir adeu a totes les humitats que es podien observar en una habitació de casa seva. 

Al vídeo es mostra com ha anat netejant la paret, i fent forats per tot el tall, tant de la part de dalt com als laterals. El truc està a omplir aquests buits que prèviament s'han trepat amb escuma amb la idea de fer com una mena de barrera. Tapa tot el contorn de tota la paret perquè no hi hagi més humitat. 

Aquesta humitat es deu a filtracions d'aigua, tal com s'explica al vídeo de TikTok. Quan endureix la goma escuma es pot polir o bé, tapar per donar posteriorment una capa de pintura amb un líquid. De manera que queda una barreja molt més rígida i potent. 

Captura de pantalla de TikTok: @vero_koketa

Amb aquest truc no es notarà gens que s'ha foradat la paret. Resulta força senzill de fer i, posteriorment, queda ideal. Desfer-se de la humitat de casa mai no havia estat tan senzill i sobretot, tan efectiu. 

➡️ Societat

Més notícies: