Fragment sabates Aldi en cercle sobre fons pàrquing d'Aldi
SOCIETAT

Troba a Aldi les millors sabatilles d'estar per casa per menys de 10 euros

Les voldràs portar tot l'hivern perquè són calentetes, còmodes, de bona qualitat i a un preu insuperable

El fred d'aquests mesos no ens deixa pensar en un lloc millor per estar còmodament on ningú ens molesta. I, pel que fa a les sabatilles, no hi valen qualssevol.

És el calçat sobre el qual descansarem després d'un llarg dia de feina. I no només això, han de ser gruixudes, flexibles, calentetes, pràctiques i, ja que demanem, que siguin boniques! Per què no? Les sabatilles de què et parlarem ho tenen tot, a més del preu ideal.

Mes rere mes esperem expectants el nou catàleg d'Aldi. Encara que, de tota manera, hi ha productes que romanen durant temporades més llargues.

És el cas d'aquestes sabates fantàstiques d'estar de casa. Calentetes, comodíssimes, presents en diferents colors i models, per a tota la família.

Les sabatilles de moda que ven Aldi

La cadena alemanya arriba amb els productes més oportuns a cada moment. I és clar que té com a objectiu mantenir-nos càlids aquest hivern.

Aquestes sabatilles d'estar de casa que marquen tendència i són les més còmodes de totes, estan disponibles a Aldi per només 9,99 € i són unisex.

De marca WALKX, amb un disseny senzill, però atractiu, estan disponibles en dos colors: gris i beix. El model tancat i encoixinat està de moda, per això aquest producte ha esdevingut un èxit de vendes.

Dos parells de sabatilles cerades d´hivern, beix i negres, sobre fons desenfocat d´exterior d´Aldi
Sabatilles d'hivern, Aldi | Aldi, e-noticies.cat

Són ideals per estar a casa i compten amb una part superior de material tèxtil que abriga i protegeix els peus del fred. La sola és lleugera i antilliscant, cosa que dona seguretat i proporciona un bon amortiment per al descans.

Més detalls sobre les sabatilles d'hivern d'Aldi

La seva forma tipus mocassí, amb una obertura a l'empenya, facilita el calçat i descalçat. L'interior, folrat amb un teixit suau i esponjós, assegura no passar ni una mica de fred.

Si apostes per aquestes sabatilles, adquireixes un producte de qualitat amb una excel·lent relació entre preu i prestacions. Aquí alguns dels avantatges que ofereixen:

Tenen un disseny senzill i modern, són càlides i còmodes, estan fabricades amb materials resistents i duradors i no valen ni deu euros. A més, es poden rentar a màquina sense que perdin ni forma ni color ni qualitat.

Una cosa que passa sovint amb les sabatilles d'estar de casa, aquest és un gran avantatge. Van arribar fa poc al catàleg i continuen a la venda a molts establiments. Aldi sempre té allò que busquem.