Porta de Mercadona amb vidriera presa en un contrapicat

SOCIETAT

Triomfa a Mercadona l'aliment amb més fibra que el kiwi que redueix el colesterol

Pots anomenar-lo superaliment, però és una joia de la natura i està triomfant entre els clients de Mercadona

Els superaliments són aquells que es coneixen per destacar en un contingut nutricional alt. Però no sempre són productes elaborats i, potser, aquest no te l'esperes.

Es tracta d'un tresor amagat a la natura i els beneficis del qual són, cada cop, més populars. Mercadona va arribar a temps per oferir-nos-ho i avui és un dels seus productes més venuts.

Mercadona té l'aliment que hauries d'incloure a la teva dieta

Quan ens enfoquem a portar una dieta saludable, sovint ens oblidem del més bàsic. Acudim a novetats, complements i noves receptes i apartem del camí la verdura i la fruita, entre les quals s'amaga tot un ventall de beneficis i avantatges per a la nostra alimentació.

En aquest cas, ens referim a les baies. Una irresistible combinació de dolçor i frescor explosiva, que les converteixen en una autèntica fortuna alimentària.

Han estat una font fonamental de nutrició i inspiració culinària per a diverses cultures al llarg dels segles. I, entre les més populars hi ha els nabius.

Els nabius són uns nutritius fruits molt petits que Mercadona ofereix ara a un preu reduït. D'aquí ve el seu atractiu i el seu èxit als supermercats valencians.

Produïts per l'empresa de Huelva Berryworld Iberia, aquests nabius es presenten en un envàs de 225 g amb un preu de 2,99 €. Això suposa un descompte del 5% en comparació del preu anterior.

Terrina transparent amb tapa aixecada plena de nabius sobre fons de Mercadona desenfocat
Terrina de nabius de Mercadona | Mercadona, e-noticies.cat

Els nabius, una font infinita de nutrients que ens protegeixen

Segons la Fundació Espanyola de Nutrició (FEN), els valors presents en 100 g de nabius són sorprenents encara per als experts. A més que, en menors quantitats, contenen diverses vitamines i minerals.

Aquests fruits petits només fan un diàmetre d'entre 1 i 3 cm i pesen uns 2 g. No obstant això, ofereixen nombrosos avantatges quan s'inclouen a la dieta.

Són una excel·lent font de vitamines i minerals essencials. Com la vitamina C per enfortir el sistema immunitari i la vitamina K per a la coagulació sanguínia.

Un dels principals avantatges dels nabius, és el seu contingut de fibra soluble, que supera els 3 grams del kiwi. Ajudant així a reduir el colesterol i mantenint la salut cardiovascular.

A més, la seva baixa proporció de sucre els converteix en aliats ideals per mantenir estables els nivells de sucre a la sang. I, a sobre, estan plens d'antioxidants, especialment les antocianines.

Estudis suggereixen que el consum regular de nabius pot ser beneficiós per a la salut cardíaca. Reduint el risc d'infart agut de miocardi, especialment en dones joves.

A més, els antioxidants dels nabius poden millorar la memòria episòdica visual i el rendiment cognitiu. Així com augmentar la circulació de nutrients essencials en àrees clau del cervell.

Els nabius són versàtils a la cuina i es poden gaudir de diverses maneres. Tant en plats principals com en postres, des de salses per a carns fins als pastissos més elegants.

Preus i ofertes actualitzats el dia 4/02/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: