Natilles de xocolata High Protein de Lidl
SOCIETAT

Tornen aquestes saludables natilles de xocolata a Lidl que no poden estar més bones

Encara que el supermercat les marqui com a novetat, ja van estar prèviament a la venda, però les van retirar

Els aliments pensats per a persones que fan esport i necessites una aportació addicional estan a l'ordre del dia. Supermercats com Mercadona o Lidl han posat a la venda productes que tenen un alt contingut de proteïnes: iogurts, batuts, gelatines, barretes... L'assortiment és gran, no es pot negar.

També passa que alguns d'aquests productes desapareixen d'un dia per l'altre sense saber-ne més. Per sort, de vegades ens emportem una alegria quan els tornem a veure disponibles. Com ha passat amb les crema de xocolata high protein de Lidl.

En aquest cas, l'article que torna és el pack de quatre natilles a 1,65 euros. Cal matisar això, per no confondre'l amb el format XXL que també es comercialitza en aquests supermercats. Han tornat amb el mateix sabor i els mateixos beneficis.

Aquesta xocolata que venen a Lidl és molt saludable

El fet que sigui un producte amb característiques més saludables no afecta per res el seu sabor. A l'envàs posa que tenen gust de xocolata i realment així és. És perfecte per a aquelles persones que volen menjar dolç sense sentir-se culpables.

Pack de quatre crema de xocolata high protein de Lidl i una imatge de la seva textura
La textura d'aquestes crema no és diferent de la de les normals | e-noticies.cat

La veritat és que no puc dir que a primera vista tinguin molta diferència amb unes natilles normals de xocolata. Del sabor ja t'he parlat, però és que la textura tampoc no és diferent. Fiques la cullera i notes aquesta densitat que la diferencia, per exemple, dels iogurts.

La informació nutricional és la que realment demostra que és saludable. Trobem 101 kcal, 1,3 grams de greixos saturats, 5 grams de sucres i, el més important, 12,5 grams de proteïnes. Cal dir que el sucre que conté és el propi dels ingredients, no portant en cap cas sucres afegits.

Les natilles han tornat amb un format molt més còmode

És cert que fins fa res podíem gaudir d'aquestes natilles de xocolata en el format XXL. Aquest té els seus pros i contres. És possible que no sempre sapiguem controlar el que mengem i, si ho mengen més persones a casa, no sigui gaire fàcil de compartir.

Per això, s'agraeix que Lidl hagi tornat a treure el format individual. D'aquesta manera, tenim la nostra ració i mai se'ns farà malbé perquè no el mengem d'una vegada. Només hem de treure-la de la nevera i menjar-la quan més ens vingui de gust.

Envasos individuals de les crema de xocolata high protein de Lidl
El format individual de les crema és molt més còmode que el XXL | e-noticies.cat

I és que aquest producte es pot menjar en molts moments del dia. Normalment, s'associa amb les postres de dinars i sopars. Però també pot ser un bon aliment per satisfer-nos en els esmorzars o els berenars.