Conill de Pasqua i Mercadona

SOCIETAT

Tornen els dolços de Pasqua més esperats de l'any a Mercadona

Mercadona torna a posar a la venda alguns dels productes de Pasqua més esperats pels més petits de la casa

Mercadona ja té disponibles els dolços de Pasqua. La xocolata és el màxim protagonista de tots ells i ja es pot comprar tant a les botigues físiques com si fas la compra online. L'assortiment és molt variat i és estrany no caure en la temptació d'algun d'ells.

Sí que és veritat que Mercadona enfoca aquests dolços directament per al públic infantil. Només cal veure els embolcalls plens de colors i de dibuixos. Però això no implica que com a adults no els puguem menjar igualment.

Hi ha un ampli assortiment a Mercadona per trobar el que més ens agradi. Diferents colors, formes, sabors... Tot està a punt perquè aquest any a Pasqua qui no tingui el seu dolç és perquè no vol.

Els dolços de Pasqua més esperats de Mercadona

Mercadona té una àmplia varietat de dolços de Pasqua per escollir. Però per posar-t'ho una mica més fàcil, aquí t'explicarem tots els que trobaràs. És millor anar directes al que volem, que no pas caure en la temptació d'emportar-nos més del que hauríem.

1. Ous farcits

En primer lloc, tenim aquests ous amb molt dolç al seu interior. Són dues les varietats que ens trobarem a la venda a Mercadona: ous disquets i minious farcits. Totes dues són dues opcions molt bones.

Els ous disquets són un clàssic de la Pasqua que combinen la xocolata blanca amb la xocolata amb llet. Al seu interior ens trobem la imitació de Mercadona dels lacasits. Venen en una ouera, pesen 150 grams i tenen un preu de 2,90 euros.

D'altra banda, tenim els minious de xocolata farcits que poden ser de dos tipus. Tenim l'ou de xocolata amb llet farcit de llet i cereals cruixents o l'ou de xocolata amb llet farcit de crema d'avellana i cereals cruixents. Aquests costen 1,90 euros i venen en un paquet de 150 grams.

Ous disquets i mini ous farcits de Mercadona
Ous disquets i minious de xocolata farcits de Mercadona | Mercadona

2. Conills de xocolata

Els conills de xocolata són un altre dels clàssics dolços que trobem per Pasqua. En aquest cas, també tenim dues opcions per poder escollir quin és el que més ens agrada. Tots dos són iguals, només que canvia el tipus de xocolata.

En primer lloc, tenim el conill de xocolata amb llet. És la versió clàssica d'aquest dolç i el podem trobar a Mercadona en una mida petita de 60 grams. El preu és d'1,15 euros.

Però també hi ha la possibilitat de comprar el conill de xocolata blanca. Aquest té un sabor molt més delicat i és perfecte per als que opten per aquesta varietat. Pel que fa al pes i al preu, no hi ha cap diferència entre l'un i l'altre.

Conills de xocolata amb llet i xocolata blanca de Mercadona
Conills de xocolata amb llet i xocolata blanca de Mercadona | Mercadona

3. Piruletes i assortiment de xocolata

Seguint amb els dolços de Pasqua de Mercadona ens trobem amb aquest assortiment de xocolates. Hi trobem una varietat tant de figures com d'ous de xocolata amb llet. D'aquesta manera no has d'escollir quin és el que més t'agrada.

Assortiment variat de xocolates de Pasqua de Mercadona
Assortiment variat de xocolates de Pasqua de Mercadona | Mercadona

És perfecte per quan vols compartir amb més persones i cercar aportar varietat. En aquest cas, és un paquet de 200 grams on pots trobar aquest assortiment de dolços de Pasqua. Costa 2,90 euros.

Per altra banda, ens trobem aquestes tres piruletes de xocolata de 35 grams cadascuna. Pots triar entre tres dissenys diferents el que més t'agradi: pollet, conill o ovella. Cadascuna es ven a Mercadona a un preu d'1,50 euros.

Piruletes de xocolata de Pasqua de Mercadona
Piruletes de xocolata de Pasqua de Mercadona | Mercadona

4. Ous amb sorpresa a l'interior

En primer lloc ens trobem amb aquest ou Pokémon amb un disseny renovat. Aquest serà perfecte per a tots aquells aficionats a Pokémon de qualsevol edat. L'ou pesa 120 grams i té un preu de 3,90 euros.

L'ou de la Patrulla Canina és una altra de les opcions disponibles. Aquest està pensat per als seguidors petits d'aquesta sèrie de televisió. Pel que fa al seu pes i preu, són els mateixos que els de la primera opció.

Ous amb sorpresa de Pokémon i de la Patrulla Canina
Ous amb sorpresa de Pokémon i de la Patrulla Canina | Mercadona

Per acabar, tenim aquests ous espurnejants que es poden comprar en dos models diferents. Són dos ous de xocolata amb llet al seu interior que té un sabor amb espetec inclòs. Cadascun té un pes de 40 grams i costa 1,90 euros.

Ous espurnejants de Pasqua
Ous espurnejants de Pasqua | Mercadona

5. Llaminadures de Pasqua

En aquest apartat, també trobem diversos productes, començant pels ous de llaminadura farcits. Podràs gaudir del deliciós i irresistible farcit que ve a dins. Venen quatre unitats a cada paquet que costa 1,85 euros.

També pots optar per aquest mix de llepolies de Pasqua que també ven Mercadona. Són de textura tova i tenen diferents figures, colors i sabors perquè els nens s'hi diverteixin. Es venen en paquets de 200 grams amb un preu d'1,60 euros.

Ous farcits i mix de llaminadures de Pasqua de Mercadona
Ous farcits i mix de llaminadures de Pasqua de Mercadona | Mercadona

Finalment, hi ha aquestes broquetes que pots trobar a Mercadona en quatre models diferents. Són núvols esponjosos que formen la figura de dos conills i de dos pollets molt colorits. Cadascuna pesa 60 grams i té un preu d'1,85 euros.

Broquetes de Pasqua de Mercadona
Broquetes de gominola de Pasqua | Mercadona

6. Xocoiris i pintaroles

Aquestes últimes opcions que ofereix Mercadona com a dolços de Pasqua són imitacions d'altres productes de conegudes marques. Però Mercadona ha volgut comercialitzar els seus propis sota la marca pròpia. Són dos dolços molt desitjables.

En primer lloc, estan els chocoiris. Aquests són cacauets banyats amb xocolata amb llet i acolorits per a nens majors de 5 anys. Es venen en paquets de 180 grams que costen 1,75 euros.

Una altra opció que podem escollir són els disquets Pintaroles. En aquest cas, ens trobem amb discos de xocolata amb llet acolorits, una imitació dels Lacasitos. Els podem trobar a Mercadona en paquets de 200 grams que es venen a 1,50 euros.

Xocoiris i Pintaroles de Mercadona
Xocoiris i Pintaroles de Mercadona | Mercadona

Preus i ofertes actualitzats el dia 07/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: