Vista exterior d´una nova botiga de Lidl a Espanya amb 2 logos a la vista i llum a l'interior
SOCIETAT

Torna a Lidl un dels mobles preferits del seu públic: barat i funcional

El moble de Lidl més barat de l'estiu torna amb la màxima comoditat i mantenint el preu immillorable

Cal tenir ull si es vol encertar una compra. Sobretot si es tracta d'un producte que ens durarà anys i al qual se li donarà molt d'ús. 

L'estiu té les seves pròpies necessitats i Lidl s'avança, una vegada més, amb aquest magnífic article, entre molts per a la temporada. 

La fantàstica gandula de Lidl ha tornat al seu catàleg

Tothom es mereix que l'estiu tingui espais i eines per al descans. Encara que hàgim de treballar, la calor ens obliga a donar-nos més treves de les habituals. 

Buscar la manera de refrescar-se ha d'anar de la mà amb trobar la màxima comoditat. Sigui per gaudir de la brisa de la platja, del jardí o del més petit dels balcons. 

La butaca reclinable de Lidl ja és coneguda per molts i compleix aquests objectius. Màxima comoditat, resistència i el millor preu. 

Gandula de jardí gris reclinable amb reposapeus, sobre fons desenfocat de Lidl

Una gandula que té tot allò que busquem en un moble de la seva espècie. I a sobre, amb el preu i la garantia propis de Lidl. 

La millor gandula perquè aquest estiu gaudeixis al jardí, al balcó o a la platja

La fantàstica gandula de Lidl és famosa per la seva comoditat i el seu preu. I és que no només té suport reclinable sinó també reposapeus. 

Com altres cadires de platja, aquesta gandula és plegable i fàcil de moure i transportar. Amb un mecanisme i estructura resistents gràcies al seu recobriment de pols. 

Tant el seient com el respatller són de plàstic, per la qual cosa la seva neteja és senzilla. Només cal passar un drap humit per damunt perquè quedi com a nova. 

Per alguna cosa s'esgota totes les primaveres. I és perquè és un dels productes de Lidl que millor demostren la seva excel·lent oferta en relació qualitat-preu. 

A més de l'extra del seu reposapeus adaptable, la gandula de Lidl compta també amb còmodes reposabraços perquè no quedin dubtes al repòs. El seu preu és de només 47,99 €. 

Preus i ofertes actualitzats el dia 10/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: