Imatge de Llívia, un dels pobles més bonics de Catalunya
SOCIETAT

Top 10 pobles de muntanya més bonics de Catalunya: Llívia

Llívia és un altre dels pobles més bonics de Catalunya

Llívia és un altre dels municipis considerats com un dels més bonics de Catalunya. Es tracta d'una localitat que pertany a la província de Girona, envoltada totalment de territori francès. Si busques un desconnectar a un municipi ple d'història, aquesta pot ser una molt bona opció.

Situat a pocs quilòmetres de Puigcerdà, els seus carrers criden l'atenció per les construccions medievals. El municipi va ser construït als peus del Puig del Castell, on hi havia un important castell que avui està en ruïnes.

Està situat a 1224 metres d'altitud i té només 1500 habitants, per la qual cosa no és extremadament gran, però, tot i això, disposa d'autèntics tresors.

El teu passeig per aquesta vila gironina serà una passejada pel temps. Caminant pels seus carrers empedrats i medievals, descobriràs la Farmàcia Esteve, una de les primeres farmàcies a Europa. A més d'aquesta, també podreu visitar el Castell, l'Església de Nostra Senyora dels Àngels i la Torre de Bernat de so, testimonis del seu passat medieval.

La localització us permetrà gaudir de les millors pistes d'esquí. Podràs gaudir de les pistes catalanes, ubicades a la Cerdanya, com les del Pirineu francès. A més d'això, a la teva visita per Llívia podràs relaxar-te a les aigües termals de Sant Guillem amb vista a les muntanyes.

En definitiva, si us interessa la història, Llívia és tot un museu a l'aire lliure. La gastronomia local és un altre dels seus punts forts, aquí et deixem algunes recomanacions perquè la puguis descobrir:

  • Restaurant Cal Cofa
  • El Bistrot de Llívia
  • Trumfes
  • Restaurant Raval 13