Primer pla exterior d'una botiga de Lidl a la nit

SOCIETAT

Dona un toc original a casa teva amb l'última novetat de Lidl: ja s'està esgotant

Una oportunitat per aconseguir, per molt poc, donar un toc d'il·luminació acollidor a qualsevol estança de la casa

La il·luminació és un aspecte crucial per crear un ambient acollidor i agradable a la llar. Un llum adequat pot transformar un espai petit i fosc en un lloc ple de llum i tranquil·litat.

En aquest sentit, Lidl ofereix un llum de peu minimalista i discret però molt original. Un element decoratiu que s'adapta a qualsevol racó de casa teva. Sigui al saló o al costat de la tauleta de nit al dormitori.

I el millor de tot és que està disponible a un preu molt assequible! El que passa és que, això sí, has d'afanyar-te. Aquest producte ha saltat totes les alarmes perquè ja s'està esgotant.

Lidl t'ajuda amb la il·luminació de casa teva

El que més ens agrada del llum LED de peu de Lidl és que proporciona una llum càlida i alhora directa. Combinant i complint així tant el propòsit d'il·luminar com de crear ambient.

Làmpada cilíndrica de peu sobre fons de Lidl desenfocat
Llum LED de peu de Lidl | Lidl, e-noticies.cat

La il·luminació que genera és la d'una LED clara, càlida i uniforme. Ideal per crear un ambient acollidor al saló o en espais més íntims com el dormitori. O, fins i tot, una terrassa.

Gràcies, precisament, a la tecnologia LED, es presenta com una opció de llarga durada i baix consum. Aquest llum és per a tu si et preocupa la sostenibilitat tant del medi com de la butxaca.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de LIDL al teu WhatsApp!

A més, presenta un disseny modern que ofereix una alternativa contemporània als llums tradicionals. I el seu acabat cromat brillant li atorga un toc elegant. És original, però alhora senzill. Un dels punts a favor més importants per als clients, que ja l'estan adquirint fins a finalitzar les existències.

Lidl té el llum de peu més discret, original i assequible

Està equipat amb un botó de peu al cable d'alimentació, és fàcil d'engegar i apagar. Així, a més de tot, proporciona comoditat per al seu ús diari. La pantalla del llum compta amb un efecte decoratiu de cel estrellat, suau i discret. Un detall que afegeix un toc d'encant i estil al teu espai.

Amb un preu de tan sols 19,99 €  a Lidl, aquest llum de peu LED ofereix una solució assequible i estilitzada per millorar la il·luminació de la teva llar. A més, serveix per a una o diverses estances.

Preus i ofertes actualitzats el dia 30/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.