Muntatge amb l´exterior d´una botiga de Lefties i una dona amb cara de sorpresa
SOCIETAT

Tendència a Lefties: la novetat que voldràs lluir cada dia

Descobreix quina és la tendència que s'està portant més a Lefties aquesta primavera: ideal per combinar amb tot

Quan s'acosta el bon temps, és inevitable aconseguir algun top nou. Una de les peces més bàsiques i imprescindibles que ofereixen una gran versatilitat. Amb pantalons texans, faldilles tipus midi o qualsevol short que tinguis per casa, combinen amb tota mena de peces.

Si alguna cosa és evident en terreny de moda, és que per a gustos els colors. Per tant, Lefties té sempre una gran varietat de dissenys i tons perquè s'adaptin a qualsevol persona. Aquesta temporada, una de les tendències que més veurem pel carrer és el nou model bàsic de punt.

El model de Lefties ha arribat just quan més ho necessitàvem. Aquesta primavera no esperis més i fes-te amb el nou top que et permetrà elevar els teus looks de manera instantània. T'explico tot el que necessites saber sobre aquesta novetat de Lefties.

Els tops que més es portaran aquesta temporada

Ja que estem a la primavera, els estampats seran el nostre millor aliat. Encara que no només et parlo de l'estampat de flors, sinó també del de ratlles. Aquest disseny que, any rere any i temporada rere temporada, acabem veient a l'street style.

Plànol general del top de punt bàsic de Lefties

S'ha convertit en una de les peces estrella per aconseguir el look definitiu, tant per anar a treballar com per anar a prendre alguna cosa. El millor per evitar maldecaps sobre com vestir i sense haver de pensar en com combinar, aquests són els tops. I més, quan són de ratlles, que són perfectament combinables amb qualsevol faldilla o pantalons de to neutre.

El model que triomfa a Lefties pel seu estampat de ratlles

A partir d'ara, que les temperatures cada cop estan pujant més, veurem un munt de peces de màniga curta. Volem deixar les espatlles i els braços al descobert i no hi ha res millor que els tops. Per això, us vull mostrar un nou model que s'ha colat a Lefties.

Primer pla del top de punt bàsic de Lefties

Es tracta del disseny curt de coll rodó que conté màniga sisa. Confeccionat en un teixit de punt molt agradable per estar còmoda tot el dia. A més, aquest top té canalé elàstic tant al coll com al baix de la peça.

Primer pla del top de punt bàsic de Lefties

Lefties ha sumat aquest bàsic a la seva col·lecció en diferents colors per poder escollir. Podràs escollir entre el to de ratlles blanc i negre, el negre, el blanc i, finalment, el vermell. Quatre dissenys idonis per lluir ara a l'estiu.

Disponible a botigues de Lefties i a la seva pàgina web

Segurament afegir un top nou a la teva col·lecció et vindrà genial. És hora de renovar els vells i començar a fer arribar els que més estan de moda. Com aquest de Lefties, que de moment continua disponible.

Encara que hauràs d'afanyar-te, perquè les unitats a la pàgina web s'estan esgotant. Depenent del to que escullis, trobaràs unes talles o altres. Aquestes varien des de la XS fins a la XL i el preu del top és de només 8,99 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 04/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis

➡️ Moda ➡️ Societat

Més notícies: