Plànol general d'una botiga Bershka de Madrid

SOCIETAT

La peça de Bershka que és tendència ara mateix i serveix per a qualsevol ocasió

Em declaro fan del nou jersei de màniga curta amb llaç que Bershka ha sumat al seu catàleg aquesta temporada

No tinc cap dubte que aquest jersei serà un dels més buscats les pròximes setmanes. Un article ideal que recomano per a la pròxima temporada primavera-estiu que aviat arribarà. Aquest entra dins de la nova tendència coquette, així que està en ple auge.

Bershka ha sumat algunes noves peces de roba al seu catàleg com aquest jersei del qual us parlo per donar la benvinguda a aquesta nova moda. Una tendència que es caracteritza pràcticament per la seva feminitat, romanticisme i delicadesa. Cal esmentar, que s'inspira en l'estètica vintage i conté certes pinzellades de la moda francesa.

Subtil, tendre i ple de fantasia, així és el nou model de Bershka. Disponible en dos colors diferents perquè pugueu escollir el que més us agrada. Suma't a aquesta tendència com més aviat millor per anar a la moda igual que les més grans celebritats.

Bershka se suma a la moda coquette

L'estil coquette s'ha aconseguit introduir a la moda actual. El seu encant femení i el seu enfocament juganer sembla que han agradat força als més experts.

Podem trobar des de vestits amb estampats florals fins a llaços i volants, aquest estil es defineix pel seu romanticisme i el seu enfocament lúdic de la moda.

Plànol general del jersei de màniga curta de Bershka
Peça de Bershka d'estil coquette | e-noticies.cat

Bershka és una de les moltes firmes de roba que ja han començat a omplir els prestatges amb peces de roba d'aquest estil. Potser, comparat amb altres modes, resulti exagerat i extravagant, però el seu enfocament romàntic i femení ressona amb una àmplia audiència que busca expressar la seva individualitat a través de la moda.

El jersei que et voldràs posar cada dia de Bershka

Qui ha dit que tenir diversos models de jerseis és dolent? M'encanta comptar al meu armari amb diferents models d'aquesta peça per poder variar cada dia. De màniga llarga, curta i, fins i tot, de màniga francesa.

Bershka està arrasant actualment amb el nou bàsic que ha afegit a la seva col·lecció. Un jersei confeccionat amb una barreja de 73% viscosa i un 23% restant de poliamida per aconseguir un tacte agradable. Es tracta d'una opció còmoda, romàntica gràcies al detall de llaços a la part frontal, d'estil coquette.

Primer pla del jersei de màniga curta de Bershka
Una opció de Bershka còmoda, romàntica gràcies al detall de llaços | e-noticies.cat

Bershka disposa de la peça actualment en dos colors diferents entre si. D'una banda, el negre i de l'altra, el cru. Perfecte per combinar amb diferents peces i aconseguir tornar-te tota una romàntica.

Plànol general del jersei de màniga curta de Bershka
Disponible model a web i botigues de Bershka | Bershka

Disponible a la pàgina web de Bershka

Bershka igual que moltes altres firmes low cost, compta amb pàgina web. D'aquesta manera podràs adquirir de manera ràpida i còmoda productes com aquest jersei. Un autèntic must have que està captivant totes les romàntiques pel seu estil.

Primer pla del jersei de màniga curta de Bershka
Disponible model a Bershka actualment | e-noticies.cat

Disponible actualment tant a la web com a botigues en els dos tons. Les talles en què es troba disponible varien des de la XS fins a la L. Pel que fa al preu, el bàsic té un valor de 15,99 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 07/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Moda ➡️ Societat

Més notícies: