El logotip de Pull&Bear en grans dimensions i amb les lletres de color blanc a l'exterior d'una de les botigues
SOCIETAT

La peça que està en tendència aquesta temporada arriba a Pull and Bear

No podràs deixar de posar-te aquest disseny que Pull and Bear ha inclòs a la seva col·lecció aquesta temporada

Totes estem d'acord que el tank top s'ha convertit en un bon bàsic d'armari. Sobretot, aquesta temporada en què van pujant cada cop més les temperatures i necessitem una peça fresca. El seu tall clàssic i el seu estil desenfadat fa que sigui perfecte per crear desenes de combinacions.

Firmes com és el cas de Pull and Bear han omplert els aparadors amb diversos models. En diferents colors i teixits, aquesta peça ha aconseguit tornar-se viral en només uns mesos. Es tracta d'un autèntic wishlist que totes les fashionistes han inclòs a la seva col·lecció.

Pull and Bear ha sorprès una vegada més aquesta temporada amb el nou tank top amb efecte rentat. Un model modern, desenfadat i amb molt d'estil. T'ho explico tot sobre aquest top de Pull and Bear.

La tendència que més estem veient a influencers

Si tens ganes d'afegir a la teva col·lecció una peça que estigui en tendència, el tank top és el teu fort. Encara que no deixa de ser la samarreta de tirants de tota la vida, s'ha convertit en un bàsic per a moltes influencers. Les més famoses i conegudes l'han convertit en la peça fetitxe aquesta temporada.

Primer pla del tank top de pull and bear

La gran tendència que va arrasar durant la tardor passada ha tornat aquesta temporada amb més força que mai. De qualsevol color i qualsevol teixit, tenim a les teves mans una de les peces més essencials. Encara que he trobat a Pull and Bear un model que t'encantarà.

Pull and Bear sorprèn amb aquest top primaveral

Si busques un top que t'acompanyi aquesta temporada, estàs de sort. A Pull and Bear he trobat la peça perfecta per combinar amb qualsevol altra. Des de faldilles llargues, fins a texans passant pels shorts més moderns.

La firma ha afegit a la seva col·lecció un tank top en teixit de canalé. Perfectament versàtil per lluir en qualsevol pla que se't presenti, còmode i d'estil modern. Disponible a Pull and Bear en diversos tons amb efecte rentat per aportar un toc diferent: gris clar, sorra i caqui fosc.

Plànol general del tank top de pull and bear

Pull and Bear està sent tendència amb aquesta samarreta sense mànigues de canalé, i esquena tipus nedadora. Combina aquesta novetat amb texans amples, amb vestits sastre tipus oversize o amb faldilles midi. Qualsevol opció serà idònia per lluir un bon outfit primaveral.

Disponible només a Pull and Bear

El nou model està disponible de moment a Pull and Bear. Igual que els seus molts altres articles, el trobaràs tant a les botigues físiques com a la seva pàgina web. D'aquesta manera, et podràs fer amb ell de la manera que més et convingui.

Plànol general del tank top de pull and bear

Aquesta novetat que està sent tendència no supera els 10 €, cosa que està incitant moltes persones a aconseguir-ho. Concretament, té un preu de 9,99 €. Disponible a Pull and Bear des de la talla XS fins a la XL.

Preus i ofertes actualitzats el dia 07/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis

➡️ Moda ➡️ Societat

Més notícies: