Botiga de Movistar amb clients i bitllets

Les 4 tarifes de Movistar que més pujaran de preu: fins a 3 € més cares

Movistar ja ha comunicat als clients l'augment de les factures per al 2024

Movistar ja ha començat a comunicar als seus clients les seves intencions per al pròxim any. La companyia incrementarà les factures dels principals plans de telefonia i fibra fins a tres euros al mes. En concret, cal aturar-se en quatre.

Amb aquestes modificacions, 'miMovistar Max' passarà de 57,9 euros al mes a 59,9 euros. 'miMovistar Il·limitat' arribarà als 76,9 euros enfront dels 74,9 actuals, mentre que 'miMovistar Il·limitat x2' passa de 90,9 a 93,9 euros. Per part seva, 'miMovistar Il·limitat x4' elevarà el seu cost de 120,9 euros a 123,9 euros.

Es tracta d'un encariment que oscil·la, en aquests casos, entre el 2,48% i el 3,45%. Per la seva banda, les pujades a les tarifes de serveis no convergents de Movistar es fixaran al voltant dels 2 euros.

Des de Movistar ja han traslladat als seus usuaris que aquells que tingueren contractada algun tipus de promoció la mantindran. Se'ls continuarà aplicant les mateixes condicions fins que finalitzin.

TARIFAPREU ACTUALPREU AMB L'INCREMENT
miMovistar Max57,9 euros mensuals59,9 euros mensuals
miMovistar Il·limitat74,9 euros mensuals76,9 euros mensuals
miMovistar Il·limitat x290,0 euros mensuals93,9 euros mensuals
miMovistar Il·limitat x4120,9 euros mensuals123,9 euros mensuals

L'augment del preu, a partir del 15 de gener

Serà a partir del 15 de gener quan comenci a incrementar les tarifes de l'empresa telefònica. D'aquesta manera, es manté l'estratègia que van emprendre l'any passat. Però en aquesta ocasió, la pujada és més continguda, ja que es passarà del 6,8% al 3,1%.

Des de la companyia defensen que aquest increment té com a objectiu millorar el servei que ofereixen als clients. Pretenen que comptin amb una "connectivitat superior, amb més qualitat i cobertura" per mitjà de la inversió a la xarxa de fibra i en 5G+.

Movistar no serà l'únic que eleva preus

Movistar ja ha mogut fitxa respecte a les tarifes del 2024. Però amb anterioritat ja ho va fer Vodafone. L'operador britànic elevarà les factures un 4,38%, que equival a l'IPC d'octubre, recull El Mundo. És l'índex que fan servir per fixar els nous preus.

Amb aquestes mesures, les empreses de telecomunicacions busquen plantar cara a la inflació. Però també es marquen com a objectiu diferenciar el mercat premium amb el segment més enfocat al baix cost.