Garrafes amb oli amb una foto destacada a l'esquerra d'una dona sorpresa i una foto de fons d'El Corte Inglés
SOCIETAT

El Corte Inglés va trencar per unes hores el mercat: oli d'oliva per tan sols 3,50 €

Parlem d'un preu que no s'ha vist durant molts mesos, i que només va estar disponible per unes hores

L'oli d'oliva és un producte prohibitiu per a molts espanyols després de la pujada vertiginosa que n'ha experimentat el preu. Per sort, hi ha algun supermercat que ofereix als seus clients un tipus d'oferta més que notable.

Aquella que els permetin accedir a l'oli d'oliva a un preu no tan excessiu com el que ens podem trobar als supermercats. Estem parlant que ara acostumem a pagar un preu de vuit o nou euros el litre d'oli. Un cost massa alt i que fa que es dispari el nostre carretó de la compra.

De manera sorprenent, El Corte Inglés ha tirat la casa per la finestra en les últimes hores. I és que al seu supermercat hem pogut trobar l'ampolla d'un litre d'oli d'oliva suau per tan sols 3,50 €. Una oferta inigualable, que ja no està disponible.

El Corte Inglés trenca motlles amb una oferta inigualable: oli d'oliva a 3,50 euros

És un preu no vist en els darrers temps a la majoria dels supermercats espanyols. Sens dubte s'erigeix en un dels més econòmics de l'actualitat. Estem parlant de l´oli de l´empresa sevillana Ybarra. Ens referim a un oli d'oliva 0,4% que només conté oli d'oliva verge extra i refinat.

També us pot interessar: Decathlon té la solució definitiva contra l'estrès

Tot i ser un oli més que idoni per cuinar, es troba en una categoria més baixa que l'oli d'oliva verge o verge extra. Això sí, amb aquest preu és gairebé impossible resistir-se a comprar-lo.

Muntatge amb l'exterior d'una botiga d'El Corte Inglés i l'ampolla d'1 litre d'oli d'oliva Ybarra
Fins fa poc, El Corte Inglés tenia disponible l'oli d'oliva Ybarra a 3,50 € el litre | El Corte Inglés, e-noticies.cat

L'oli d'oliva Ybarra estava a 3,50 euros fins fa unes hores

El més estrany del cas és que aquesta oferta d'El Corte Inglés ha desaparegut, sense que se sàpiga el motiu, de la pàgina web del conegut supermercat. Fins al dilluns 16 d'octubre, qualsevol client podia aconseguir aquesta oferta insuperable d'un litre d'oli d'oliva Ybarra, per poc més de tres euros. Una compra que des de fa unes quantes hores ja no és possible emprendre a data de dimarts 17 d'octubre.