Muntatge amb una taula plena de menjar i un cercle amb la cara del nutricionista Jesús Baraza
SOCIETAT

L'snack saludable que recomana el nutricionista Jesús Baraza per cremar greix

Si estàs avorrit de menjar sa, aquest snack que ens porta el nutricionista a través d'Instagram t'agradarà

Encara que hauríem de cuidar la nostra alimentació tot l'any, la veritat és que és molt poca la gent que ho fa. Tot i això, amb l'arribada del bon temps ens entren les presses per menjar sa i estar en forma de cara a les pròximes vacances o simplement per passar els millors dies a la piscina o similar.

El que passa és que moltes vegades menjar sa resulta força avorrit. Tots sabem que les amanides o el pollastre a la planxa són opcions molt saludables, però quan fa una setmana que mengem sa, les idees comencen a esgotar-se.

És en aquell moment quan és fàcil caure a la temptació i tornem a menjar aliments poc saludables. Per això, l'ideal és anar coneixent receptes fàcils que ens facin els nostres àpats més amens, sans i menys avorrits.

L'snack saludable perfecte per perdre greix

Aquest snack l'hem descobert a Instagram gràcies al compte @elnutricionisto. El seu creador, Jesús Baraza, ens diu que són uns canapès molt fàcils de fer i que són ideals per menjar quan ens entra aquest cuquet a qualsevol hora del dia. Ens ensenya en un vídeo pas a pas com fer-ho i és molt senzill.

Per això, només necessitarem aquests quatre ingredients, fàcils de trobar a qualsevol supermercat:

  • Formatge fresc
  • Llavors de chía
  • Pa estil wasa
  • Poma

Els passos a seguir per preparar aquesta recepta

Segons Jesus Baraza, el primer que hem de fer és posar el formatge fresc a un bol i afegir-hi les llavors de chía. D'aquesta manera aconseguim que el formatge s'espesseixi i les llavors es posin estovades.

Seguidament posarem aquesta barreja sobre el pa wasa com si ho estiguéssim untant i, finalment, col·locarem un trosset de poma que li donarà el toc final, tant en gust com en decoració. Doncs a l'hora de presentar-la a amics o familiars, sens dubte queda molt més desitjable.

Aquests canapès per perdre greix et resultaran molt cruixents, dolços i el millor de tot és que estan molt bons, i per això segur que repeteixes diverses vegades la recepta. A més, els ingredients són fàcils de trobar a qualsevol supermercat.

Preus i ofertes actualitzats el dia 17/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: