El formatge de Mercadona de sabor intens i premiat que arrasa a les botigues
La seva qualitat ha estat destacada per experts de tot el món
La secció de formatges de Mercadona és una de les més reeixides del mercat. Ja no perquè t'ho diguem nosaltres, sinó perquè hi ha certàmens internacionals que n'han destacat la qualitat. En aquest sentit, hi ha algunes varietats que han aconseguit premis atorgats pels majors experts formatgers del món.
Lluny de conformar-se amb les opcions que té disponibles avui dia, Mercadona vol continuar ampliant aquesta secció. D'aquesta manera, cada cert temps podem veure una novetat que vol collir el mateix èxit que els seus antecessors: el formatge anyenc ibèric.
És una varietat forta, que molts ja han tingut la possibilitat de tastar i donar-li una nota força alta. I és que, per als veritables amants del formatge, és del millor que es pot trobar al supermercat. Té un sabor intens que encaixa perfectament en qualsevol aperitiu o quan més vingui de gust.
Llet de vaca, cabra i ovella: una combinació immillorable
L'etiqueta dels formatges de Mercadona és molt descriptiva amb el que trobarem. En primer lloc, trobem dibuixos que ens mostren les llets que hi podem trobar. En aquest cas, es barregen llets de vaca, cabra i ovella, cosa que fa que tingui un sabor més intens i una textura més cremosa.
Una altra informació que apareix a l'envàs que els aficionats al formatge tenen molt en compte és la seva intensitat. Aquesta pot arribar a ésser de 7 punts, en el cas dels més potents. El formatge anyenc ibèric no arriba a tant, però tampoc no es queda tan lluny amb una valoració de 6 punts.
Tenint en compte el seu sabor, és perfecte per menjar-ho tot sol. Com ja us dic, pot ser el perfecte acompanyant per a un aperitiu. Però treu-li un partit més gran incorporant-lo als teus àpats com un ingredient més de qualsevol de les receptes que elaboris.
A més, gràcies al seu gran nombre de nutrients no estaràs cometent cap pecat alimentari. Destaca la presència de proteïnes, calci i vitamines que són adequades per tenir una dieta equilibrada i, sobretot, saludable. Això sí, tot en excés no sol ser bo, així que per molt que t'agradi, t'hauràs de controlar una mica.
Elaborat de manera tradicional
La novetat de Mercadona compta amb un procés tradicional per crear-se. Mentre madureu, el formatge es cobreix amb una capa d'oli d'oliva que en potencia el sabor i el protegeix. Aquest període té una durada que va des dels 12 als 24 mesos, depenent de la peça.
Un cop ens el portem a casa, també hem d'anar amb compte a l'hora de conservar-lo perquè tota la feina que implica la seva elaboració no sigui debades. Per això, es recomana desar-lo a la nevera i tenir-lo sempre embolicat en un film o paper d'alumini.
Sí que és veritat que també pot ser congelat per tal d'allargar-ne la vida útil. En aquest cas, ens arrisquem que el sabor i la textura no es conservin de manera intacta. En qualsevol cas, sempre que ho consumim, es recomana treure'l 15 minuts abans del fred per apreciar-ne els matisos.
Més notícies: