Entrada d'una botiga esportiva Decathlon

Les sandàlies de Decathlon més boniques d'aquesta temporada disponibles en tres tons

Decathlon posa a la venda les sandàlies més còmodes

L'estiu és una temporada estupenda per escapar-nos a algun lloc per desconnectar una estona de la ciutat i de la feina. Amb les temperatures altes volem sortir d'excursió i fer una mica d'exercici per mantenir-nos en forma.

Per això, haurem de preparar la nostra maleta amb tota la roba i els accessoris necessaris per estar llestes com més aviat millor. Decathlon és una bona botiga per trobar tot allò que necessitem. L'empresa francesa va posar a la venda unes sandàlies que s'han convertit en l'obsessió de totes.

Un calçat que ens proporcionarà la comoditat i resistència necessària per anar de ruta i fer passejades llargues. Aquestes sandàlies estan sent tot un èxit i no trigaran a esgotar-se, per la qual cosa hauràs de donar-te molta pressa. T'expliquem com són aquestes sandàlies de muntanya per a dona.

Decathlon dissenya les sandàlies de dona perfectes per anar de passeig

Durant l'estiu, ens encanta sortir a caminar durant hores i gaudir dels raigs de sol. Però, per això, haurem de tenir el calçat més adequat perquè els nostres peus pateixin el mínim possible.

Una de les millors opcions per adquirir calçat esportiu és Decathlon. L'empresa francesa sempre té la sabata que millor s'adapta al nostre peu i amb què menys patirem. A principis d'estiu, Decathlon va posar a la venda un model que és tot un èxit gràcies a la seva eficàcia.

Es tracta de les sandàlies de muntanya i el trekking més exclusives per a dona de la marca Quechua Outdoor. Un calçat dissenyat perquè les nostres passejades, tant per la natura com per la ciutat, siguin tan agradables com sigui possible. Fins i tot s'han tingut en compte les altes temperatures quan s'han dissenyat perquè el peu pugui respirar correctament.

Sandàlies de muntanya i trekking de color rosa de Decathlon
Aquestes sandàlies de Decathlon han estat pensades perquè el nostre peu respiri i aguanti | Decathlon

Aquest estiu ha estat un calçat estrella que moltes influencers i celebritats han apostat. Podrem anar còmodes a qualsevol costat que vulguem i aguantar, pràcticament les 24 hores del dia amb elles posades sense patir cap mal. No oblidis emportar-te-les per a qualsevol viatge!

No poden faltar a la maleta

Decathlon ha recomanat utilitzar aquest model de sandàlies per fer les nostres activitats de muntanya. Un disseny que perfectament es pot usar al nostre dia a dia, gràcies a la seva versatilitat. Ara, l'estilisme de muntanya ja ha traspassat fronteres i el trobem a moltes peces.

Aquestes sandàlies de muntanya de la marca Quechua són aptes tant per a la muntanya com per a la ciutat. A més, tenen la sola amb certificat Outdoorcontact©, i aquesta proporciona una gran adherència a la sabata. Podem observar unes corretges de pell entrellaçades en diferents tonalitats que fan que sigui una sabata d'allò més original.

I fins i tot, hem de dir-te que estan impermeabilitzades per si se't taquen en qualsevol moment. D'aquesta manera, només ho notaràs. La seva sola és confortable i ens trasllada al clàssic disseny de les mítiques Birkenstock, igual de còmodes i estiloses, però amb un preu totalment diferent.

Les sandàlies de muntanya i trekking per a dona no pesen res i són resistents als raigs ultraviolats i a l'abrasió. Un calçat que està valorat molt positivament a la pàgina web de la firma i que les seves clientes semblen estar molt contentes amb elles.

Sandàlies de muntanya i trekking de Decathlon amb un estil romà de color verd i marró
Les sandàlies per a muntanya i trekking de Decathlon tenen molt bones valoracions | Decathlon

Escull el teu color preferit

Les sandàlies de Decathlon estan disponibles en tres tons diferents perquè escullis el que més vagi amb tu. Podràs triar entre el rosa pastís, el marró i el verd. Encara que hem de dir-te que tots tres resulten igual de fantàstics.

Troba-les ara disponibles tant a la web com a qualsevol de les botigues físiques per 39,99 €, ja que tenen un descompte del 20%. Una ganga que no podràs passar per alt.