Muntatge d'un caixer automàtic agafant un bitllet de 50 euros i una rodona amb el logotip de Revolut

Revolut, el banc sense comissions que creix molt a Espanya anuncia la seva darrera novetat

Aquesta novetat suposarà un canvi per als clients

Revolut, el banc sense comissions, ha anunciat la seva darrera novetat: la implementació de l'IBAN espanyol per a tots els seus nous clients des de principis d'agost. Aviat s'espera que migri els usuaris existents. Tots els comptes seran gestionats localment i supervisats pel Banc d'Espanya, el regulador financer del país.

Això permetrà als dos milions de clients actuals de Revolut a Espanya gaudir de diferents avantatges.

Revolut implementa un nou IBAN

Eduardo Pérez Toribio, responsable de la sucursal de Revolut Bank UAB, destaca la importància de tenir un IBAN espanyol per als usuaris de Revolut. Aquest nou desenvolupament no només reforça la relació de l'entitat amb el regulador local, el Banc d'Espanya, sinó que també aporta un nivell addicional de seguretat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Fins ara, Revolut permetia la domiciliació de nòmines i rebuts, però en algunes ocasions això generava inconvenients. Amb la implementació de l'IBAN espanyol, s'espera que aquests problemes desapareguin completament.

A més, s'obriran noves possibilitats, com ara la domiciliació de subsidis, pagaments a la seguretat social i el pagament d'impostos. Així com la possibilitat d'oferir un dels elements més demanats pels usuaris espanyols: Bizum.

Unes mans subjectant un telèfon mòbil que té l'aplicació de Bizum oberta
Revolut obre la possibilitat de fer servir Bizum | Getty Images

"Aquest IBAN demostra l'aposta clara que Espanya representa per a Revolut. Continuarem invertint al país amb l'objectiu de posicionar-nos com un competidor dur tant per a la banca tradicional com per a la digital que està creixent a Espanya".

L'objectiu central de Revolut en obtenir aquest IBAN espanyol és convertir-se en el banc principal dels espanyols. El Banc d'Espanya va emfatitzar la importància d'assolir aquest èxit, ja que ja tenen 2 milions de clients al país. És una xifra significativa que ha coincidit en el temps amb l'expansió dels serveis i el compromís amb el mercat espanyol.

Optimisme pel futur

Ignacio Zunzunegui, responsable de creixement per al Sud d'Europa a Revolut, va compartir el seu optimisme sobre el futur. "Creiem que serà encara més ràpid arribar als 3 milions, encara que no m'atreveixo a posar data". La visió de Revolut és que la seva plataforma sigui l'elecció principal dels usuaris, on domiciliïn les nòmines o altres ingressos recurrents.

Tot i això, l'entitat també reconeix la importància d'atreure clients que la utilitzin de manera més esporàdica. Comprenen que molts usuaris, especialment joves, arriben a Revolut per la facilitat d'ús i l'absència de comissions en pagar en monedes estrangeres.

Revolut no es conforma només a ser una solució per a viatges internacionals sense comissions. L'entitat busca una vinculació més gran amb els seus usuaris.

Per aconseguir-ho, Revolut ofereix opcions com el compte Flexible amb remuneració. Així com préstecs i targetes de crèdit amb taxes d'interès altament competitives, segons va destacar Pérez.

Muntatge de mans d'una persona amb un mòbil i una rodona amb molts bitllets variats d'euro
Molts joves utilitzen Revolut per la facilitat d'ús i l'absència de comissions en pagar en monedes estrangeres | Getty Images, Pexels

Els dipòsits dels clients continuaran coberts

Els dipòsits dels clients continuaran estant coberts fins a 100 000 euros pel Fons de Garantia de Dipòsits de Lituània. Això garanteix la seguretat dels fons dels clients, proporcionant tranquil·litat i protecció financera.

La migració dels comptes existents amb IBAN lituà (LT) a números de compte amb IBAN espanyol (ES) serà progressiva i començarà a finals d'aquest mes de setembre. Això assegura que els clients tinguin un procés sense problemes i sense interrupcions en les operacions bancàries.

Però l'IBAN espanyol no és l'única novetat que Revolut ha introduït després de l'estiu. La companyia ha començat a oferir targetes de crèdit amb límits de fins a 10 000 euros.

I una taxa anual equivalent (TAE) del 0 % si s'opta pel pagament a final de mes. A més, ofereix un interès del 18,37 % (Taxa d'interès nominal del 17 %) en cas que el client decideixi ajornar el pagament.