Muntatge amb el logotip d'Orange i de fons una persona amb un mòbil a la mà

Els regals d'Orange a un tipus de client i que gairebé ningú coneix: un sol requisit

Orange premia un tipus de client molt concret

Orange té un programa de fidelització exclusiu per a clients prepagament que promet redefinir la manera com es premia la lleialtat del client. Sota el nom 'Recàrrega i Guanya', aquesta iniciativa promet portar els beneficis de recarregar a un nivell completament nou.

Brinda als usuaris prepagament no només una connexió fiable, sinó també l'oportunitat de guanyar premis exclusius cada vegada que fan una recàrrega de tan sols 10 euros o més.

Tindràs premis cada vegada que recarreguis el teu SIM de prepagament

El mercat de les telecomunicacions a Espanya es troba en plena efervescència. Sobretot, a causa de la competència creixent d'Operadors Mòbils Virtuals (OMVs) com Lowi o Pepephone.

Aquesta resposta audaç i creativa per part d'Orange mostra el seu compromís de continuar liderant la indústria. I així brindar als seus clients experiències úniques que van més enllà de la simple connectivitat.

El seu llançament a Espanya va ser molt innovador, a més, és la primera operadora a oferir la tecnologia 5G Standalone. Per tant, Orange ha demostrat estar a l'avantguarda de la innovació en telecomunicacions. Ara, amb el programa 'Recàrrega i Gana', la companyia s'esforça per elevar encara més l'estàndard.

És l'única operadora al país a oferir un programa de fidelització específic per als seus clients prepagament. Els usuaris ja tenen accés a una varietat de beneficis i premis exclusius dissenyats per satisfer les necessitats i els desitjos individuals.

Muntatge amb el logo d'Orange i una persona amb un mòbil a la mà de fons
Orange és l'única operadora que ofereix aquests programes als seus clients | Getty Images

El funcionament del programa és simple però efectiu. Cada vegada que un client de prepagament d'Orange faci una recàrrega d'almenys 10 euros, automàticament participa al sorteig de premis exclusius. El catàleg de premis inclou des de descomptes en dispositius mòbils i accessoris fins a bons de dades addicionals i contingut premium.

El que distingeix aquest programa és el seu enfocament a la personalització. Els usuaris no només guanyen la possibilitat de rebre regals. Tot i que també tenen la llibertat d'escollir els premis que millor s'adaptin a les vostres necessitats i preferències.

Descobreix els regals exclusius que pots aconseguir amb la teva recàrrega

Els premis disponibles comprenen un ampli espectre, des d'experiències de benestar i lleure fins a oportunitats de formació, viatges i esdeveniments gastronòmics exclusius. Per descomptat, no shan oblidat dels bons de gigues addicionals o saldo extra, que sempre són benvinguts pels usuaris mòbils.

Diverses maletes en un aeroport posades en fila
Pots guanyar un viatge exclusiu després de fer una recàrrega amb el telèfon | PixaBay

La facilitat d'ús és primordial al programa 'Recàrrega i Gana'. Un cop realitzada la recàrrega mínima, els clients poden bescanviar el seu bo triat a través de l'aplicació Mi Orange, en un procés 100% en línia que és ràpid i senzill.

L'aposta d'Orange per la comoditat i la modernització no s'hi atura. La companyia també ha fet un pas endavant en permetre que les recàrregues es realitzin a través de la seva pròpia aplicació.

Això no només ofereix una experiència més fluida, sinó que també desbloqueja premis encara més exclusius a l'àrea de clients. A més, subratlla la importància de fer servir els canals directes de l'operadora. Ofereix als usuaris un incentiu addicional per aprofitar al màxim l'aplicació oficial d'Orange.

I això no és tot. Per fer que la recàrrega encara sigui més accessible, Orange ha habilitat els pagaments mitjançant Bizum a partir de l'1 d'agost.

Això ofereix una opció addicional i convenient perquè els clients realitzin les seves recàrregues. Emfatitzant encara més el compromís d'Orange de simplificar la vida dels seus usuaris i oferir-los una experiència sense complicacions.