Muntatge amb una imatge dels germans Torres i un cercle amb el tàrtar de tonyina que preparen els mateixos xefs
SOCIETAT

La recepta de tàrtar de tonyina dels germans Torres: perfecta per a menjars especials

Els germans Torres comparteixen la recepta més especial per servir el millor tàrtar de tonyina als teus convidats

Un aniversari, un esdeveniment, un dia festiu... qualsevol ocasió és bona per preparar un menú molt especial a casa. Ara bé, tot es comença a torçar quan arriba el moment de pensar amb quins plats delectarem els nostres convidats.

Cómo hacer tartar de atún - Torres en la Cocina | RTVE Cocina

Si aquest és el cas, aquí tens una molt bona opció que arriba de la mà dels germans Torres. En aquesta ocasió, els germans Javier i Sergio ens ensenyen a preparar tàrtar de tonyina: una recepta boníssima i senzilla.

Ingredients per al tàrtar de tonyina dels germans Torres

INGREDIENTSQUANTITAT
Llom de tonyina250 gr
Xalota1 unitat
Rovell d'ou1 rovell
Mostassa1 cullerada
Soja3 cullerades 
Lima1 unitat
Gingebre1 unitat
Cebulet1 unitat
Mango1 unitat
Taronja1 unitat
MentaUnes branquetes
Lotus1 arrel
Oli d'olivaPer fregir
Fulles tendresUn grapat

Els passos que segueixen els germans Torres per preparar el tàrtar

1. Tallar la tonyina

Per començar, agafa el llom de tonyina i talla'l a dauets. Seguidament, posa'l en un bany d'aigua maria invertit, és a dir, fes servir aigua amb gel perquè es mantingui ben fred.

Afegeix al mateix bol la soja, la mostassa, el rovell d'ou, la xalota picada, una mica de ratlladura de gingebre i unes gotes de suc de llima. No t'oblidis d'afegir-hi un rajolí d'oli d'oliva i un pessic de sal i pebre. Barreja-ho fins que tots els ingredients quedin ben integrats i reserva el bol.

2. Tallar el mango

A continuació, talla el mango a daus i fica-ho en un altre bol, separat de la barreja anterior. Al costat del mango tallat, afegeix la ratlladura de taronja i una mica de menta picada. Reserva'l.

3. Fregir l'arrel de lotus

És el torn de l'arrel de lotus. Agafa aquest ingredient i talla'l a rodanxes fines. Seguidament, fica-les en una paella amb oli calent per fregir-les. Quan estiguin daurades, retira-les del foc i deixa-les en un plat amb paper absorbent.

4. És el moment d'emplatar!

Tot i que aquest pas és lliure, els germans Torres porten una proposta d'emplatat que et pot servir d'inspiració. El que fan és posar el mango en un costat del plat i, al centre, el tàrtar de tonyina.

A l'altra banda del plat, col·loquen en fila les rodanxes de lotus. Per donar-li un toc final, pots fer com ells i afegir-hi fulles tendres per sobre. Ja ho tens llest per servir!

➡️ Societat

Més notícies: