La recepta d'espaguetis de Jordi Cruz que és ideal per fer aquesta tardor: molt fàcil
Dona-li un toc especial als teus àpats amb una recepta ideal per gaudir en família durant aquesta temporada
La tardor és l'època perfecta per donar un toc càlid als nostres àpats, i no hi ha res millor que una bona recepta de pasta. És el moment ideal per aprofitar ingredients de temporada com la carabassa, que aporta una dolçor natural i una textura cremosa.
El xef Jordi Cruz, famós per la seva creativitat i per ser el propietari del Restaurant ABaC, ens proposa un plat que farà que t'enamoris dels sabors de la temporada. Una deliciosa pasta amb salsa de carabassa, senzilla de preparar i amb aquest toc especial que només un xef li pot donar.
Apunta els ingredients!
Per a aquesta recepta de Jordi Cruz necessites:
- Espaguetis (300 g), o qualsevol pasta llarga que prefereixis.
- Carabassa rostida: 500 g de carabassa, 25 g de mantega, sal i pebre al gust.
- Salsa: 300 g de carabassa rostida, 3 escalunyes, 25 g de mantega, 150 ml de brou de verdures, 2 cullerades de formatge cremós, sal, pebre, herbes fresques i 50 g de parmesà.
Preparació pas a pas
Comencem amb la carabassa, talla 500 grams de carabassa a cubs, afegeix sal, pebre i una mica de mantega. Posa-la al forn i deixa-la rostir a 180°C durant 45 minuts. La carabassa ha de quedar tendra i daurada, ideal per donar cos a la salsa.
Mentrestant, bull la pasta amb aigua amb sal fins que estigui al dente. Recorda que el linguine és ideal perquè la salsa s'adhereixi bé, però pots optar per un altre tipus de pasta llarga si ho prefereixes.
A continuació, passem a la salsa, pica finament les escalunyes i sofregeix-les en una paella amb mantega fins que estiguin daurades i suaus. Incorpora la carabassa rostida, el brou de verdures i el formatge cremós, barrejant-ho tot bé per aconseguir una salsa suau i plena de sabor. Un cop integrats els ingredients, tritura la barreja per obtenir una textura cremosa.
Quan la pasta estigui a punt, salteu-la en una paella amb una mica de mantega, sal, pebre i herbes fresques. Afegeix la salsa de carabassa, barreja bé, i empolvora generosament el parmesà. Porta-ho al forn un parell de minuts per gratinar, i prepara't per gaudir d'un plat deliciós.
Serveix-lo amb un toc extra de parmesà i més herbes fresques si ho desitges. Aquest plat de Jordi Cruz no només és deliciós, sinó que a més a més omplirà la teva cuina d'aromes irresistibles. Llest per a un perfecte dia de tardor!
Més notícies: