Mac and cheese cuinats per Dani García
SOCIETAT

La recepta del xef Dani García que no pot agradar més als amants del formatge

És un plat americà realment famós que es fa de manera molt senzilla aconseguint un resultat deliciós

La pasta és un dels àpats que més èxit té entre la gent i rar és a qui no li agrada. Per això, qualsevol recepta que fem, normalment és garantia que agradarà als nostres comensals. Aquí tens les instruccions per fer la coneguda recepta de pasta americana mac & cheese, segons el conegut xef Dani García.

És una recepta realment senzilla que té com a resultat un menjar molt saborós. A més, si ets amant del formatge o coneixes algú que sí que ho sigui, no pots deixar-la passar per alguna cosa. I és que t'encantarà, a més, perquè no necessitaràs gaire temps per preparar-la.

Ingredients per a la recepta de Dani García

Ingredients per cuinar mac & cheese, segons Dani García

INGREDIENTSQUANTITAT
Mantega75 grams
Farina55 grams
Llet600 ml
Formatge gouda300 grams
Formatge emmental300 grams
Formatge parmesà ratllat120 grams
Pasta coquillette valfleuri250 grams
Panko120 grams
Mantega fosa50 grams
Pebre vermell dolç1 cullerada
Mostassa1 cullerada
SalAl gust
PebreAl gust

 

Així es cuinen els mac&cheese, segons Dani García

1. Comencem amb la beixamel

Per preparar la beixamel, posem en una cassola la mantega i la farina. Després afegim la llet juntament amb una mica de sal i pebre. Finalment, ho deixem cuinant a foc baix més o menys durant 10 minuts.

2. Afegim el formatge

Quan hagin passat els 10 minuts, toca introduir el formatge al nostre plat. Concretament, hem de posar tant el gouda com l'emmental, per poder ser ratllats. És important que no deixem de remoure en cap moment perquè tot es barregi bé i no quedin grumolls.

3. Coem la pasta

Aquest pas es pot anar fent alhora que els anteriors, sempre vigilant que no se'ns cogui gaire. Quan tenim la pasta llesta, la tirem al recipient de la beixamel i ho barregem tot bé. En aquest pas, Dani García recomana escórrer la pasta en fer-la fora, però no del tot.

4. Preparem la crosta

Per crear-la, haurem de tirar sobre la nostra barreja el formatge parmesà, el panko, la mantega fosa i una cullerada de pebre vermell dolç. Ho repartim bé perquè no quedi cap part sense res i ho fiquem al forn amb la funció de gratinar a la part superior. Dani García recomana, com a toc final i opcional, ratllar per sobre una mica de tòfona negra.

➡️ Societat

Més notícies: