Muntatge de Mercadona amb dona sorpresa

Li queden dos telenotícies: les postres de Mercadona que desapareixerà ben aviat

Mercadona té previst retirar-lo malgrat l'èxit que ha tingut

Mercadona no deixa de ser notícia pràcticament cada dia. Quan no ho és perquè ha llançat al mercat un producte nou, ho és perquè ha retirat algun article. I precisament per això últim és pel que ara és al focus.

Mercadona deixarà de vendre molt aviat una de les postres que ha triomfat més entre els seus clients aquest estiu. Per això s'ha generat enrenou en xarxes socials per això. Ens estem referint a un gelat molt especial amb gust de pastís de formatge.

Mercadona triomfa amb el gelat

Mercadona ha deixat de vendre l'arròs bomba, perquè no hi ha producció, i farà el mateix, per altres raons, amb aquestes postres. Exactament, es tracta del gelat Dochi Cheesecake, que aquest estiu ha arrasat. Sí, ha encantat els clients per ser una barreja perfecta entre el mochi japonès i el també tradicional pastís de formatge.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!

L'empresa Helados Estiu és la fabricant d'aquest aliment, que està a la venda per 3 € l'envàs de 6 unitats. Aliment que està elaborat amb formatge blau fos, puré de gerds i formatge blanc pasteuritzat.

Tot just posar-se a la venda aquest gelat, va començar a arrasar en xarxes socials. El 'boca a boca' sobre aquell va funcionar i molt aviat la gent va deixar clar als seus comptes de Twitter com n'estava de riquíssim. Així, fins avui es poden llegir comentaris com ara “Està tremendíssim” i “És un vici”.

Muntatge amb els carrets de Mercadona de fons i el paquet de Dochi Cheesecake de la marca Hacendado
Mercadona ha aconseguit bones crítiques pels seus Dochi Cheesecake | España Diario TIPS

En aquesta mateixa línia trobem: “No em jutgis, vaig néixer per la meva mare, però estic disposat a morir pels Dochi. Que bons estan”, “La meva salut emocional depèn avui de menjar-me'n un com a postres” i “Em declaro completament addicta a ell. Soc una ionqui dels Dochi Cheesecake”.

Mercadona a un pas de retirar el gelat més reeixit

Fa uns dies ha estat quan ha començat a circular el rumor que aquest producte de Mercadona seria retirat del mercat aviat. I això ha provocat un enorme enrenou en xarxes, atès que són moltes les persones que estan encantades amb ell. Tant és així que una tuitera, @LauraOrSa, ha decidit preguntar directament a la cadena de Juan Roig sobre si era certa la remor.

En un primer moment, Mercadona no ha sabut donar resposta ferma a aquesta xerrameca. Per això li ha respost: “Doncs, honestament, no disposem d'aquesta informació. En qualsevol cas, ens posarem en contacte amb els responsables perquè et donin una resposta”.

Tot i que, al final, la resposta ha acabat arribant, portant la decepció per a molts clients. Sí, perquè l'empresa ha confirmat l'especulació: “Els responsables del producte ens indiquen que efectivament a l'hivern es retirarà. Tot i això, compartirem l'interès perquè així els responsables siguin coneixedors”.

Mercadona segur que ha deixat tristos amb la seva decisió molts clients, però la decisió està presa. Potser heu d'esperar a l'estiu que ve per tornar a gaudir d'aquests dochi. Vist l'èxit que han aconseguit, seria estrany que la cadena no els inclogués novament al seu catàleg durant la temporada estival.

Sigui com sigui, aquesta retirada se sumarà a la d'altres aliments que ha fet aquesta cadena de supermercats últimament. Ens estem referint al seu 'arroz jasmine aromático', a les seves patates cruixents a la paella i fins i tot al seu gelat de xocolata blanca a terrina. Sense oblidar que també han desaparegut el iogurt natural líquid o les petites palmeres de xocolata.

Preus i ofertes actualitzats el dia 19/09/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Noticies no es fa responsable dels possibles canvis.