Muntatge amb l'exterior d'una botiga de Mercadona i les rajoles de xocolata Fussion de la marca Hacendado
SOCIETAT

Provo les dues novetats de les xocolates fussion de Mercadona: són el que prometen

Tenen el gust que realment s'indica a l'embolcall

'Fussion' és la línia de xocolates amb què Mercadona vol aportar “una mica més que una combinació amb fruits secs”. Són gustos originals amb què busca acontentar els paladars més exigents d'aquest tipus de dolços. Per això, crea diferents barreges que va llançant al mercat.

Recentment, han estat dues les novetats que s'han pogut veure a la xarxa de botigues de la cadena. I no m'he pogut resistir a tastar-les veient els seus nous sabors. El primer té la galeta Lotus com a protagonista, però és clar, en la seva versió d'Hacendado.

El segon, també et recordarà un famós dolç, concretament el bombó Raffaello. Aquest conegut bombó de coco també ha estat clonat per la cadena valenciana per vendre's sota la seva pròpia marca. Per això mateix, no han volgut perdre l'oportunitat de fer-ne un ús més.

La seva mida és la mateixa de qualsevol d'aquesta línia de xocolates, amb les seves cinc files d'unces. Tot i això, com que són sabors especials, sí que és veritat que es mengen en petites quantitats per poder apreciar-los. Cadascuna de les tauletes té el preu d'un euro.

Les rajoles de xocolata Fussion al prestatge d'una botiga de Mercadona

Mercadona crea una xocolata de galeta Lotus

Aquestes galetes fa temps que tenen un gran nombre d'adeptes. Són típiques per acompanyar qualsevol cafè, però també es consumeixen soles. Fins i tot podem veure com Mercadona mateix ha volgut utilitzar el seu sabor per llançar un gelat.

En aquest cas, hem tastat la xocolata. Com ja t'he dit anteriorment, aquestes tauletes no necessiten que mengem una gran quantitat per notar el gust. És més, poden fins i tot resultar embafadors si no ens mesurem a l'hora de portar-nos-ho a la boca.

Muntatge amb la rajola de xocolata amb galeta Fussion de Mercadona i un cercle amb la taula d'informació nutricional del mateix producte

El sabor a aquesta galeta caramel·litzada s'ha aconseguit. Això no és complicat, ja que si mires al seu interior està completament ple d'aquesta. Es podria dir que es tracta d'una galeta banyada amb xocolata per poder crear aquesta rajola.

Això sí, en el meu cas m'ha semblat força dolç, per la qual cosa pot resultar una mica embafadora. Està bé per tastar-ho, però si a una galeta caramel·litzada, li afegeixes xocolata, el que creguis és un producte per gaudir dels que són veritablement llaminers.

Notes el coco des d'abans d'obrir la tauleta

La segona novetat pel que fa a aquestes tauletes no pot negar el seu sabor. No has començat a obrir el cartó de la xocolata i ja et ve l'olor de coco. En un primer moment, m'ha recordat a les típiques neules amb crema que menjava quan era petita.

Muntatge amb la rajola de xocolata blanca Fussion de Mercadona i un cercle amb la taula d'informació nutricional del mateix producte

En aquest cas, el coco supera el sabor que li pot donar la capa de xocolata blanca amb què es cobreix. No enganya ningú en aquest sentit. Promet aquest sabor a la imatge de l'embolcall i aquest és el seu gust.

Amb aquesta tauleta m'ha passat una mica el mateix que amb l'anterior. Són versions massa dolces, encara que sí que és veritat que el sabor és el que se n'espera. Però hi ha productes d'aquest tipus que poden resultar més o menys embafadors, però per menjar una petita porció, no estan malament.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: