Entrada principal de la botiga Primark a Gran Via

'Hem abaixat els preus': Primark rebaixa centenars de productes des d'aquesta setmana

Primark vol ajudar a les famílies

La inflació està sent un tema molt preocupant en diferents sectors, fins i tot en el de la moda. A mesura que els preus augmenten en tota mena de béns i serveis, les famílies, especialment aquelles amb nens petits, enfronten desafiaments significatius per mantenir un estil de vida assequible.

És per això que Primark, la famosa marca de moda low cost, ha anunciat que rebaixarà els preus de centenars de productes bàsics de moda infantil a la seva campanya per a tardor i hivern.

A partir d'ahir, dilluns 31 de juliol, Primark aplicarà aquesta mesura a línies seleccionades de productes i estarà disponible a les 58 botigues de la marca a Espanya. Tot amb l'objectiu de donar suport als seus clients i ajudar-los a fer front a l'augment del cost de vida.

Primark es compromet en temps desafiadors

Primark, la cadena irlandesa low cost per excel·lència, manté el compromís d'oferir la millor relació qualitat-preu als clients. I la decisió de rebaixar els preus en moda infantil per a la temporada que ve és només una mostra més.

Carlos Inácio, el director general de Primark a Espanya i Portugal, ha reconegut l'impacte del context econòmic actual a les llars: "L'augment del cost de vida continua afectant moltes famílies a Espanya, i sabem que una bona relació qualitat-preu mai ha estat tan important per als nostres clients”.

A això afegeix que “estem fermament compromesos a oferir sempre la millor relació qualitat-preu en els nostres productes”.

Així doncs, no hi ha dubte que Primark vol ser un aliat en aquests temps desafiadors per a les famílies. Sobretot a la preparació per al nou curs escolar. Ja que pot resultar costós.

Les malles infantils, les samarretes de màniga llarga, les dessuadores i els pantalons de xandall són alguns productes que tindran aquests descomptes. Tot i això, els productes d'aquestes imatges no són exactament els que Primark rebaixa, això s'ha de consultar a les botigues.

Muntatge amb diferents dessuadores de Primark
Primark rebaixa els preus a la roba infantil | Primark, E-Noticies

Primark ho torna a fer

Aquesta iniciativa de Primark segueix una acció similar presa l'any passat, quan la multinacional irlandesa va congelar els preus de més de 1000 articles de roba infantil i de nadó.

La moda infantil és una compra essencial per a les famílies i Primark entén la importància d'oferir productes de qualitat a preus assequibles. Amb la 'tornada a l'escola' a la cantonada, aquestes rebaixes en moda infantil segurament seran una gran ajuda.

El director general de Primark a Espanya i Portugal, Carlos Inácio, destaca que “la roba infantil és una compra essencial, i sabem que preparar-se per al nou curs escolar pot resultar molt car per a moltes famílies”.

"Per això, hem abaixat els preus de molts dels nostres articles infantils bàsics, sense deixar d'oferir la mateixa gran qualitat", continua.

Així que, si tens petits a casa, no dubtis a visitar Primark per aprofitar aquestes increïbles ofertes. Tot al mateix temps que vesteixes els teus nens amb estil sense gastar una fortuna. La moda assequible i de qualitat està a l'abast de tothom a Primark.

Pack de leggins de Primark amb el logo
Els descomptes de Primark afavoreixen l'economia familiar | Primark

La rotació d'articles a Primark

Primark sap bé que, per a les famílies amb nens petits, l'impacte de la inflació a la moda es magnifica. Els nens creixen ràpidament, i la seva roba necessita ser reemplaçada amb més freqüència en comparació de la dels adults.

Però gràcies a la rotació de productes, Primark manté un inventari dinàmic, retirant ràpidament els productes que ja no estan de moda o que no tenen una alta demanda. D'aquesta manera dona pas a noves opcions que s'adaptin a les necessitats del públic.

En resum, la inflació a la moda continua sent un desafiament per a les famílies, especialment per a aquelles amb nens petits que necessiten roba nova amb regularitat a causa del seu creixement ràpid.

Tot i això, en ser conscients de la situació econòmica i aplicar estratègies intel·ligents de compra, a Primark és possible mitigar els efectes de la inflació i brindar als nens peces adequades.