Façana d'una botiga de Primark

Primark Home crea bogeria amb les cistelles més boniques que la teva casa necessita

La cadena irlandesa posa a la venda les cistelles més boniques per mantenir l'ordre en tot moment

Sent totalment honestos, mantenir l'ordre a casa nostra a vegades és complicat. Moltes vegades, emmagatzemem més del que la nostra casa ens permet, i acaba sent un veritable desastre. I, sobretot, es complica encara més quan hi ha nens petits que ens ho posen molt més difícil.

Llibres, infinitat de joguines, peluixos, pilotes i un munt d'articles més que sempre acaben per terra. Sabem que això sol ser esgotador, i de vegades incòmode a l'hora de rebre tota mena de visites. Per això, us portarem la solució per acabar amb el desordre com més aviat millor.

Ens hem fixat i Primark Home ha posat a la venda diverses cistelles decoratives que són el més. Articles que ens serviran per tenir la nostra llar ordenada en tot moment i, a més, hi afegiran un aire elegant. T'expliquem tot el que cal saber sobre aquestes cistelles!

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!

Primark Home posa a la venda les cistelles més ideals per a articles infantils

Tenir nens a casa de vegades ens és complicat a l'hora de mantenir l'ordre. Els petits de casa tenen diverses joguines o pilotes que sempre acaben tirades a terra sense cap lloc fix. Primark Home ha afegit al seu ampli catàleg de productes, unes cistelles que ens ajudaran a emmagatzemar aquests objectes sense lloc.

Si volem tenir una casa ordenada, només ens cal posar-nos mans a l'obra com més aviat millor. Mantenir l'ordre de vegades és molt més senzill del que pensem, i més si tenim fitxats uns quants articles per aconseguir-ho.

La firma irlandesa compta amb diverses propostes per aconseguir un habitatge de revista, qualsevol estada estarà fantàstica per rebre tota mena de visites.

La cuina, els dormitoris, el bany, el saló... encara que ens centrarem en aquells llocs on els petits deixen tot tirat. Per a aquestes estades ens caldrà fer-nos amb les cistelles més alegres i acolorides que ha posat a la venda la firma.

Primark Home ha aconseguit un altre triomf amb aquesta novetat, adreçada als més petits. Hi ha diversos models que resulten molt atractius i ideals. T'ensenyem a continuació els nostres favorits per a la casa.

Les cistelles que necessites han arribat a Primark Home

Ens encanta fer-nos amb les darreres novetats de Primark Home. La cadena irlandesa té tota mena de productes amb què aconseguirem tenir una casa bonica, elegant i sobretot, ordenada. Una de les seves últimes incorporacions han estat els models de cistelles de Lilo i Stitch de Disney.

Cistella de roba de Lilo i Stitch de Disney de color blau i amb la botiga de Primark desenfocada
Aquesta cistella de Stitch de Primark costa 9€ i és ideal per als teus fills | Primark

Es tracta duna manera divertida, alegre i acolorida de mantenir cura de la llar. És de color blau i al mig de la cistella apareix la cara de Stitch i les seves orelles pengen als dos extrems. Nosaltres les hem col·locat a l'habitació dels nens i queden estupendes.

Una alternativa molt maca per guardar cremes, peluixos, llibres o el que necessitis. El producte està confeccionat en polièster un 50% i un altre 50% en cotó. A més, compten amb la mida perfecta per no ocupar molt lloc.

Aquestes cistelles Stitch les trobaràs tant a la web de Primark com a qualsevol de les botigues físiques. Disponible per 9 €. Parlem d'una quantitat molt encertada per fer que la nostra llar estigui en tot moment ordenada i neta.

El segon exemple, si l'anterior no us ha cridat l'atenció, Primark també té una cistella de color verd amb la cara en 3D de Baby Yoda de la Guerra de les Galàxies. El preu és de 9 € i és una altra alternativa per mantenir aquest ordre tan desitjat.

Cistella 3D de Baby Yoda de 'La Guerra de les Galàxies' de color verd de Primark i la imatge de l'entrada de Primark de fons
La cistella de Baby Yoda en 3D encara segueix disponible | Primark

La seva composició és de 50% polièster i 50% cotó. No esperis més i afegeix aquestes cistelles a casa teva com més aviat millor. T'encantaran!

I com a tercera opció, si t'agraden els estils més simples, però vols que siguin divertides, hi ha aquestes altres. Es tracta d'unes cistelles teixides amb pompons als costats.

Cistella emmagatzematge amb pompons de color blau clar, blau fosc i lila
Aquestes cistelles d'emmagatzematge de Primark són molt divertides amb els pompons | Primark

Es troben en tres colors, blau clar, blau marí i lila. Tenen un preu inferior a les anteriors, tan sols 5 €, un preu molt assequible. Corre a la teva botiga Primark més propera, perquè volen.