Les postres nadalenques preferides del xef José Andrés: llestes en 10 minuts
Aquest Nadal delecta els teus convidats amb la recepta de postres més fàcil i ràpida del xef José Andrés
Per Nadal ens trobem amb dos tipus de persones: les que segueixen amb les mateixes tradicions culinàries cada any i les que prefereixen innovar. Totes dues opcions són igual de vàlides, i això ho demostra la infinitat de receptes per a tots els gustos que els xefs més reconeguts ens comparteixen.
En aquesta ocasió, el xef José Andrés ens porta una proposta ideal per a aquells a qui els agrada anar canviant el menú nadalenc. Es tracta d'unes postres que captivaran tots els comensals i que el cuiner ha batejat com a 'Taronges al vi negre'.
How to Use Your Leftover Wine – Just Don’t Burn It! | Holiday Dessert Recipe | Chef José Andrés
Ingredients per preparar les taronges al vi negre
Com indica el mateix nom de les postres, els ingredients que es necessiten per elaborar-lo no tenen gaire misteri. Per preparar les taronges al vi negre, necessitaràs el següent:
INGREDIENT | QUANTITAT |
Vi negre | Dues tasses |
Sucre blanc | Tres cullerades |
Canyella en branca | 1 branca |
Taronges | 3 unitats |
Granada | 1 unitat |
Els passos per elaborar les postres favorites del xef José Andrés
1. Reduir el vi negre
Per al primer pas, agafa una olla i afegeix-hi dins el vi i el sucre. Remena la barreja per evitar que es cremi i es quedi enganxada. Deixa reduir el vi a foc mitjà fins que adquireixi textura de xarop.
2. Pelar les taronges
A continuació, treu la pell a les taronges traient també la part blanca de la fruita. Segons detalla José Andrés, aquest pas evitarà que el seu sabor sigui amarg. Desa un tros de pell de taronja per al següent pas!
3. Tallar les taronges i acabar el xarop
Un cop tinguis les taronges llestes, procedeix a tallar-les a grills fins i ja pots emplatar-les. En aquest moment també pots escampar els grans de la magrana per sobre. Afegeix a la barreja que has deixat a l'olla, un tros de pell de taronja i la branca de canyella. Deixa reposar el xarop.
4. Afegir el xarop a la taronja
Quan hagin passat uns minuts, retira la branca de canyella i la pell de taronja del xarop. A continuació, afegeix la barreja al fons del recipient on has deixat les taronges perquè quedin ben impregnades.
5. El toc final
José Andrés sempre guarda un as sota la màniga. Per donar-li un toc especial a la recepta, el xef afegeix a les postres un pessic de sal i un rajolí d'oli d'oliva.
Més notícies: