Primer pla del logo de Mercadona

Un dietista parla clar sobre una de les postres més populars de Mercadona: 'Molt top'

Assegura que és molt bona opció per a persones que necessiten ingerir més proteïna

Mantenir un estil de vida saludable i una dieta equilibrada és fonamental per a tothom, però certs grups de persones encara han de ser més cautelosos en aquest aspecte.

Això cobra encara més importància quan parlem de postres. Ja que el seu alt contingut en sucres i edulcorants pot ser perjudicial per a persones diabètiques i grans. Sobretot si es consumeixen en excés.

Tot i això, tots mereixem un petit caprici ocasionalment, i afortunadament, hi ha productes que proporcionen plaer sense comprometre la salut. En aquest article parlarem d'un de Mercadona.

Mercadona versiona unes clàssiques postres

Un d'aquests tresors culinaris de Mercadona ha estat revelat a través del tiktoker @fransusin_. Aquest és un respectat dietista amb més de 60 000 seguidors, que en un vídeo recent va compartir el seu descobriment: el flam ric en proteïnes d'Hacendado, la marca blanca d'alimentació de Mercadona.

En paraules del dietista mateix, aquest flam s'erigeix com "una opció beneficiosa per a diabètics i persones d'edat avançada que enfronten dificultats per consumir carn, peix o ous, però necessiten satisfer els seus requeriments de proteïnes".

El tiktoker no passa per alt que el flam de Mercadona conté edulcorants, però el seu missatge és clar: la moderació i la indulgència ocasional són elements importants en una dieta saludable i sostenible.

El flam de Mercadona és ric en proteïnes

Aquesta innovadora versió de les clàssiques postres per part de Mercadona ha guanyat ràpidament popularitat entre els consumidors. La seva atracció rau en la seva composició: zero per cent de greixos i sucres afegits (contenint únicament sucres naturalment presents) i aportant tan sols 62 quilocalories per cada 100 grams.

No obstant això, el veritable punt fort d'aquest flam proteic de Mercadona és el seu alt contingut en proteïnes. Tot i que @fransusin_ admet que conté edulcorants a la seva fórmula, destaca el seu gran avantatge d'albergar 10 grams de proteïna per cada 100 grams.

Com esmenta amb encert, "si ets una persona saludable que de tant en tant vols gaudir d'unes postres, no hi ha motiu de preocupació".

Aquesta afirmació dóna suport a la idea que l'equilibri és la clau en una alimentació conscient i satisfactòria. I Mercadona la fa possible.

Muntatge d'una botiga desenfocada de Mercadona i el flam proteic
El flam és ric en proteïnes i apte per a diabètics | Mercadona

La crida a aprofitar aquest flam proteic de Mercadona s'adreça especialment a dos grups de persones: els adults grans que enfronten dificultats per consumir fonts convencionals de proteïnes com ara carn i peix, i aquells que pateixen diabetis.

"És força bo per a les persones grans que els costa molta feina menjar carn o peix, per a aquest cas, molt top", afirma el dietista.

Per a tots dos grups, aquesta delícia es presenta com una solució apetitosa i saludable. La facilitat de consum i el seu perfil nutricional fan del flam de Mercadona una elecció sàvia i deliciosa.

Compromís amb la qualitat i innovació a Mercadona

Aquesta revelació nutricional subratlla la filosofia de Mercadona d'oferir opcions que s'adaptin a una àmplia gamma de necessitats alimentàries. La seva marca blanca, Hacendado, ha demostrat novament el compromís amb la qualitat i la innovació.

Tot brindant als consumidors una alternativa que satisfà tant el desig d'un plaer dolç com les necessitats nutricionals específiques.

No hi ha dubte que el flam ric en proteïnes de Hacendado, la marca blanca de Mercadona, ha emergit com un destacat exemple de com unes postres indulgents es poden fusionar harmoniosament amb una elecció saludable.

La capacitat del flam de Mercadona per proporcionar proteïnes essencials en un format deliciós i atractiu el converteix en una opció irresistible per a persones de totes les edats. Especialment per a aquells que busquen alternatives amigables amb la seva salut i necessitats alimentàries.

En última instància, aquest producte exemplifica com Mercadona continua sent una opció fiable per a aquells que busquen una alimentació que satisfaci tant el paladar com el benestar.