Dos agents de la Policia Nacional al carrer i un cercle amb un telèfon mòbil
SOCIETAT

'Massa bonic per ser veritat': La Policia alerta de l'última estafa a les xarxes

La Policia Nacional dona la veu d'alarma després de destapar una estafa que utilitza com a víctimes els aturats

Molts ciutadans que estan a l'atur, i necessiten imperiosament trobar una feina per guanyar-se la vida, són temptats en moltes ocasions per certes ofertes de feina. Unes que són realment sospitoses i que els envien a través de les xarxes socials, WhatsApp o per correu electrònic, entre altres mitjans.

Però aquestes ofertes tenen un risc elevat que siguin una estafa en tota regla. I així ho ha exposat la Policia Nacional a les seves xarxes socials perquè no piquis o t'estafaran. Alguns creuen que quan reben un d'aquests missatges on les condicions laborals són meravelloses, els ha somrigut la sort, però res més lluny de la realitat.

La Policia Nacional ha utilitzat X per llançar un missatge contundent, alhora que desolador per haver de desmentir aquest tipus d'ofertes en què et volen estafar. "Massa bonic per ser veritat, no et contactaran per xarxes socials per donar-te la feina dels teus somnis. Si t'arriba un missatge com aquest, no piquis, ignora i esborra directament".

Imatge d'un missatge a X de la Policia Nacional

"La feina dels teus somnis" en realitat és una estafa: ho denuncia la Policia

Així de clara es mostra la Policia Nacional en un missatge que ha publicat fa tot just unes hores i ja ha aconseguit més de 20.000 visualitzacions a X. El missatge que denuncia la Policia és un que pot variar en el seu contingut, però que a grans trets sempre t'oferiran una feina que mai haguessis pensat aconseguir.

"La nostra empresa contracta treballadors remots per a hotels de tot el món. Això li brinda la flexibilitat de treballar tan sols de 30 a 50 minuts per dia", comença l'SMS surrealista de la falsa oferta de treball.

"El contingut del treball inclou principalment tasques senzilles de reserva, augmentar el flux de clients i estar relaxat i feliç. L'edat laboral ha de ser més gran de 22 anys i el salari és molt generós. Pots guanyar de 100 a 700 € al dia, que podràs dipositar al teu compte el mateix dia", expliquen.

"Si esteu interessats, poseu-vos en contacte amb els nostres ocupadors a través de WhatsApp". Així finalitza el missatge que ha tombat completament la Policia Nacional per tal que el conegui el màxim nombre de persones possible.

➡️ Societat

Més notícies: