Pizza artesana de formatges al forn de pedra de Lidl
SOCIETAT

Amb poc formatge i sense gaire sabor: així és la nova pizza que Lidl ha posat a la venda

En aquest cas, la fama de la cadena no ha estat suficient perquè aquest nou producte m'acabi d'agradar

La pizza és un menjar que sol agradar a gairebé tothom per la versatilitat que té. I és que damunt de la massa hi podem posar tot allò que més ens agradi. Però també podem escollir entre les que venen els supermercats, ja preparades i llestes per coure al forn.

En aquest sentit, hi ha unes pizzes que es podrien considerar premium per les seves característiques. A Lidl, per exemple, les podeu identificar perquè s'indica que són artesanes i que estan fetes al forn de pedra. I en aquesta gamma acaben d'incloure una novetat que té els formatges com a protagonistes.

Està col·locada a la nevera amb la resta d'aquest tipus de pizzes. Costa 3,99 euros i té un pes de 380 grams. Sincerament, no puc dir que sigui un nou encert de la cadena, perquè realment des que la veus a la botiga et decep.

La nova pizza de Lidl escasseja d'ingredients

Sense necessitat d'emportar-te-la a casa per tastar-la, ja pots veure a la botiga que aquesta pizza és força escassa d'ingredients. Puc arribar a entendre que la vora sigui una mica gruixuda, però a la part del formatge t'esperes que anirà més completa. Es tracta d'un producte de més qualitat que qualsevol de les pizzes ja preparades, així que això decep força.

Detall de la pizza artesana de formatges de Lidl

De tota manera, me la vaig emportar a casa esperant que a l'hora de provar-la em convencés per la seva qualitat. I per això vaig mirar totes les que hi havia disponibles a la botiga per emportar-me la que més formatge tenia de totes. Però, ni fent-ho així em va servir de massa.

A la llista d'ingredients posa que conté un 34% de formatge scamorza, 20% mozzarella, 11% emmental i 9% blau. I en això no menteix, el que passa que després les quantitats que veus a la pizza són força escasses. Pel que fa a la mida de la pizza, aquesta és més gran que una mà, ideal perquè mengin dues persones.

Mà sobre una pizza de formatges artesans de Lidl

Afegeixo més ingredients i la pizza guanya

Després d'haver-la provat, he decidit comprar-ne una de nova i afegir-hi més ingredients per notar la diferència. La massa, la veritat, és que està força bona i té el gruix perfecte. Per això, la decisió només està en el que porta a sobre.

Entre els ingredients que vaig incloure, en primer lloc hi havia la salsa de tomàquet, ja que era també escassa. Pel que fa als formatges, primer vaig posar una barreja de quatre formatges que cobria tot el que ja porta la pizza. Després hi vaig afegir daus de formatge blau i formatge feta.

Pizza de formatges de Lidl amb més ingredients abans i després de cuinar

Per preparar, a l'envàs s'hi mostren dues opcions. D'una banda, la pots fer a la paella, prèviament escalfada, posant-la 4 minuts tapada i després deixar-la 3 més sense la tapa. Jo vaig optar pel forn col·locant la pizza durant 10 minuts amb calor superior i inferior després d'haver escalfat a 220 graus.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: