L'exterior d'un supermercat de la cadena Lidl
SOCIETAT

La peça de Lidl que no voldràs treure't aquesta temporada costa menys de 5 euros

Com es pot veure a la pàgina web de Lidl, aquesta novetat està sent un autèntic èxit i està arrasant en vendes

La cadena Lidl pot presumir d'estar a la moda i, sobretot, estar-ho al millor preu. A la seva pàgina web pots trobar moltes peces que són tendència, però que costen molt menys que a qualsevol cadena de roba. És per això que moltes clientes busquen a Lidl les peces de roba de la temporada.

Això fa que moltes s'esgotin en poc temps o que no els quedi gaire per quedar-se sense unitats disponibles. Això està passant amb els pantalons curts que no et poden faltar aquesta temporada i que Lidl té disponibles a un preu molt econòmic. Poden ser teus per només 4,99 euros, sempre que no se t'avancin i s'esgotin abans del que penses.

Els pantalons curts que estan arrasant a Lidl

No és estrany que aquests pantalons curts de Lidl estiguin sent tot un èxit, ja que compten amb moltes coses a favor seu. D'una banda, són una peça fresca i, ara que ve la calor, res millor que tenir-la al nostre armari. A més, són molt versàtils podent servir per estar a casa, com a bàsic del nostre dia a dia o per anar a la platja.

Són de cintura alta, una de les tendències que no s'acaba d'anar i segueix trepitjant fort. Tenen una estructura arrugada i estan fabricats amb material reciclat en un 99%. Són de tall informal i garanteixen un ajustament òptim gràcies a la presència de la licra entre els seus components.

Al principi, aquests pantalons curts de Lidl estaven disponibles en talles des de la XS a la L en tres colors: beix, estampat de zebra i negre. En beix ja no hi ha cap talla disponible, perquè s'han esgotat a la pàgina web. Si ho vols en estampat de zebra encara hi ha algunes unitats en XS o M, però si ho prefereixes negre, només està esgotada la L.

Pantalons curts de Lidl

Combina els teus pantalons curts amb aquesta samarreta de Lidl

Si vols trobar una samarreta per combinar els teus pantalons curts, no has de sortir de la pàgina web de Lidl. Això sí, igual que passa amb la peça inferior, la samarreta també està volant. Costa 4,99 euros, així que per menys de 10 euros tindràs un conjunt que no et trauràs en tot l'estiu.

En aquest cas, està a la venda en talles des de la XS fins a la L en beix, negre i verd. Tot i això, igual que passa amb els pantalons curts, el color beix està completament esgotat en aquest color. Si la busques verda, pots emportar-te-la en talla XS, S i M; si la prefereixes negra, únicament hi ha unitats en talles XS i S.

Segueix la mateixa estructura arrugada tan moderna que has pogut veure als pantalons curts. A més, té una lleugera caiguda a les espatlles i compta amb ratlles laterals. També està fabricada en un 99% de material reciclat i té un ajustament òptim gràcies a la presència de la licra.

Samarretes de màniga curta de Lidl

Preus i ofertes actualitzats el dia 16/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: