Imatge del rètol de Lefties a la part superior de la porta d'entrada d'una de les botigues i gent comprant a l'interior del local

SOCIETAT

La peça de Lefties que causa autèntic furor i es ven moltíssim aquesta temporada

Si vols renovar el teu armari aquesta primavera sense deixar-te una gran quantitat de diners, Lefties és la teva solució

Si ets una noia previsora i estàs a la recerca de gangues per avançar-te a la primavera, atenta. A Lefties tindràs un munt d'opcions per afegir a la cistella. Peces elegants i sofisticades que et serviran per crear centenars de combinacions diferents dels teus looks diaris.

Des de vestits fins a sabates, passant per camises. Aquesta setmana he fitxat una camisa bàsica de Lefties que aplega totes les qualitats necessàries per afegir a l'armari. Còmoda, elegant, versàtil i molt pràctica per donar la benvinguda al bon temps.

Tant si busques peces bàsiques com per a alguna ocasió especial, Lefties és per a tu. A la pàgina web de la firma i a qualsevol de les botigues físiques trobaràs una gran varietat d'opcions per triar a preus econòmics. T'ho explico tot sobre la camisa que he afegit a la meva cistella aquesta setmana.

Renova el teu armari amb les millors gangues de moda

Lefties és una de les marques més conegudes d'Inditex, entre moltes altres. La firma low cost del grup ofereix un gran ventall d'opcions per trobar qualsevol peça, independentment de l'estil de la persona. Es tracta d'una línia força famosa que ha anat millorant i adquirint importància amb el pas del temps.

Plànol general de camisa de bàsica de Lefties
Bàsics imprescindibles de Lefties | Lefties

A Lefties trobaràs bàsics perfectes per afegir al teu armari i el millor de tot, és que ho faràs per molt pocs diners. Les seves peces de bona qualitat, que estan a la moda, tenen un preu molt competitiu. Com és el cas de la nova brusa de Lefties.

Disponible en una gran varietat de colors només a Lefties

Les camises són un autèntic must have d'armari. Pràctiques, elegants i, sobretot, còmodes per portar posades durant tot el dia. Si tu també estàs a la recerca d'una d'aquestes, et recomano l'opció de Lefties.

Plànol general de camisa de bàsica de Lefties
Opció de Lefties per als teus looks més casuals | @maaariamoral

Es tracta d'una camisa bàsica de màniga llarga amb coll en forma de pic. Confeccionada en un teixit gustós i força suau, que és agradable al tacte. Sense botons, ni butxaques.

Plànol general de camisa de bàsica de Lefties
Camisa de Lefties confeccionada en un teixit gustós | Lefties

Lefties assegura que aquesta camisa està confeccionada al 100% viscosa. La trobaràs a Lefties en to negre, verd i blanc. Encara que si el teu són els estampats, pots emportar-te el model d'estampat de zebra.

Les unitats s'esgoten a Lefties

Aquest model de camisa és tan popular, que les talles s'estan esgotant. Encara que t'he de dir que de moment, queden algunes unitats a la pàgina web de Lefties. Trobareu disponibles tots els models, en diferents talles.

Plànol general de camisa de bàsica de Lefties
Model disponible a Lefties | @maaariamoral

Les talles varien des de la XS fins a la XXL i depenent del model quedaran unes o altres. Afegeix aquest bàsic indispensable d'armari per només 9,99 €. Es tracta d'una tendència que està arrasant a Lefties i que serà una gran moda la temporada que ve.

Preus i ofertes actualitzats el dia 20/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Moda ➡️ Societat

Més notícies: