Entrada d'una botiga esportiva Decathlon

Els pantalons curts i còmodes de Decathlon, èxit de vendes aquest estiu: ni 10 €

Combina de diferents maneres els pantalons de la marca Domyos

Ara que les altes temperatures ens acompanyen, necessitarem uns bons pantalons per a les nostres escapades d'estiu. Ens encanta sortir a córrer, fer esport i fer llargues passejades per desconnectar de l'aclaparadora feina. Gaudir de la natura amb el bon temps al costat dels nostres amics més propers és un dels nostres plans preferits.

Per això, haurem d'escollir un outfit que sigui còmode, però que també cridi l'atenció pel seu disseny. No per buscar una peça còmoda hem de renunciar a l'estil. Per això, Decathlon és una de les nostres opcions preferides.

La cadena francesa ha rebaixat un dels pantalons curts més còmodes, frescos i versàtils que hem trobat al seu ampli catàleg. Una opció que podrem portar moltes vegades sense necessitat de renunciar a l'estil. T'expliquem tots els detalls d'aquesta peça rebaixada.

Decathlon rebaixa els pantalons curts de la marca Domyos més buscats

Si tu també estàs buscant uns pantalons curts que t'acompanyin durant les pròximes setmanes, tenim el que necessites. Moltes vegades, els pantalons que tenim ens queden petits, estan trencats o simplement, ens ve de gust renovar-los. Per això, avui us mostrarem una opció que no podreu rebutjar.

Dins l'ampli catàleg que ofereix Decathlon, hem trobat els short pantalons curts fitness 2 en 1 de la marca Domyos. Una peça que està dins de la selecció de roba esportiva i que ens servirà per a tota mena d'ocasions. Aquest estiu no tindràs excusa per sortir a fer una volta, prendre alguna cosa o fer una mica d'esport a les teves estones lliures.

Parlem d'un model de short 2 en 1, que destaca per la senzillesa i comoditat. Un disseny que en ser de color negre, resulta molt fàcil de combinar amb qualsevol de les altres peces que tinguem a l'armari. Aquest short 2 en 1 està dissenyat exclusivament per assegurar i oferir una gran llibertat a l'hora de fer qualsevol tipus de moviment.

Amb el nou short de la marca Domyos que trobarem a Decathlon es va acabar la incomoditat a les nostres passejades. Els pantalons curts farà que ens sentim còmodes en tot moment. A més, compta amb un tir alt que brinda una gran subjecció.

Muntatge amb una imatge de fons d'una botiga Decathlon i en primer pla dues fotografies dels mateixos pantalons curts negres de Decathlon
Aquests pantalons és molt còmode de la marca | Decathlon

Preserva la màxima qualitat dels materials

Decathlon ha rebaixat aquest short 2 a 1 de la marca Domyos que compta amb una composició exquisida. La seva capa interior està confeccionada un 87% en tereftalat de polietilè i el 13% és elastà. Pel que fa a la capa exterior, és 86% polietilè tereftalat i 14% elastà.

L'empresa francesa recomana fer un ús adequat dels pantalons curts en tot moment per poder preservar la màxima qualitat dels seus materials. D'aquesta manera farem un ús òptim de la peça i aconseguirem fer-la servir durant diversos anys. Es recomanen diversos passos a seguir abans de fer-la servir:

Rentat a màquina a un màxim de 30º C amb programa normal i no utilitzar lleixiu. A més de no assecar a l'assecadora, no planxar i no rentar en sec. Amb això aconseguirem allargar la vida del producte sense gaire esforç.

Imatge d'una model posant amb uns pantalons negres curts de Decathlon
És ideal per fer esport o per estar a casa | Decathlon

El short de Domyos t'ajudarà a realitzar de la millor manera tots els moviments que desitgis, evita la suor gràcies al teixit transpirable i a més, evita la transparència. Diverses característiques que estan encantant els clients que han fet ús de la peça. No deixis escapar aquesta oportunitat!

Emporta-te'l ara per menys de 10 €

Si estàs preguntant-te pel preu exacte del producte, hem de dir-te que està disponible per només 9,99€. Una quantitat supereconòmica que ens ajudarà a l'hora de decantar-nos per l'article. Afegeix com més aviat millor els short pantalons curts fitness 2 en 1 de la marca Domyos.